Evet cam muafiyetli, başa gelince aradaki fiyat farkını verecez artık.@Kysr038 Adaşım cam meden orjinal değil?
Cam hasarlarının anlasmalı cam servislerimiz dısında degistirilmesi halinde 150-TL'den az olmamak kosulu ile %20 oranında tenzili muafiyet uygulanacaktır.
HDI de cam muafiyetsiz yokmuydu?Orjinal cam klozu olan kaskolar da var fiyatları uçuk
Yoktu hocam, değiştirilebilecek şeyler kısıtlı, imm değeri değiştiriliyor sadece. Orjinal cam seçince direkt 4269 lira Ak sigorta.HDI de cam muafiyetsiz yokmuydu?
Hayırlı olsun hocam,kazasız belasız bir yıl diliyorum.Bu fiyatları keçiden aldınız galiba,asla güvenmediğim bu yerden aldığınız fiyatı varsa acentenizden de teyit ettirmenizi isterim doğrusu.keçi ve hatta hatta sigorta şirketlerinin online işlemler sayfaları bile hiçbir teminat açılımını çok paylaşmak istemiyor.Ben 5500ödedim kaskoma,iş keçiye kalsa benim poliçeyi 3200e bırakacaktı mesela ama gelin görün ki sadece cam muafiyetiyle kalmıyor.Yoktu hocam, değiştirilebilecek şeyler kısıtlı, imm değeri değiştiriliyor sadece. Orjinal cam seçince direkt 4269 lira Ak sigorta.
Kasko ile alakalı değil ama orjinal cam çok önemli diğer camlar asla orj hissi vermiyorEvet cam muafiyetli, başa gelince aradaki fiyat farkını verecez artık.
Orjinal cam klozu olan kaskolar da var fiyatları uçuk
Ekli dosyayı görüntüle 57659
Sağolun hocamHayırlı olsun hocam,kazasız belasız bir yıl diliyorum.Bu fiyatları keçiden aldınız galiba,asla güvenmediğim bu yerden aldığınız fiyatı varsa acentenizden de teyit ettirmenizi isterim doğrusu.keçi ve hatta hatta sigorta şirketlerinin online işlemler sayfaları bile hiçbir teminat açılımını çok paylaşmak istemiyor.Ben 5500ödedim kaskoma,iş keçiye kalsa benim poliçeyi 3200e bırakacaktı mesela ama gelin görün ki sadece cam muafiyetiyle kalmıyor.
Kasko 30 gün önceden sorgulama ve ödeme yaptırabiliyorsunuz hocamGolf için 20 günüm var bakalım trafik ve kasko ne çıkacak geçen yıl komplesine 2000küsür vermiştim
Sağolun hocam
Evet full bir kasko değil.
Bazı teminatlar düşük,
Ekli dosyayı görüntüle 57735
sadece imm yüksek, ikame araç süresi kısa 2 x 7 gün
Ekli dosyayı görüntüle 57734
Benim için yetkili servis ve yüksek imm önemliydi.
İkisini uyguna bulduğum geçen sene de aynısını kullandığım için bundan devam edeyim dedim.
Bu arada karttan 2742 tl kesiliyor. Aradaki 131 lira farkı 2 hafta sonra karta iade ediyorlar. Böylelikle 2611 tl ye gelmiş oluyor. Poliçe de 2742 tl olarak kesilmiş.
1 saniye bile dusunmedim vallaHatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir eğitim uçağı Bursa’da bir mahalleye düştü ve bu ölümlü bir kaza,maddi hasarlara sebep oldu.
Soru şu;
Aracınızın üstüne bir hava taşıtı düşerse kaskonuz karşılar mı? Bence düşünen çok olmuştur.
Yandık1 saniye bile dusunmedim valla