Aracım 2020 model 1.5 tsi 150 bg comfortline 29.000 km, cam tavansız, kasko degeri 620.000 TL çıktı@FatihTan
Araç tam olarak neydi ?
High/comf??
Sunroof varmı?
Yani evin önünde duran bu emtia/mal/ganimetin kendi bedeli ne iken ?
Kasko su mal bedelinin %1 ine mi denk geliyor acaba?
Örn 650.000 bin ikinci el degeri olan araca otomatik %1 hesabından 6500 kasko cıkıyor gibi.. gibi ...
Razı olunup , ses çıkarılmayacak fiyat bareminde bir örnek (gecen seneki fiyatlara göre yine fazlada ...güncel ekonomide tamam eyvallah fiyat budur)Merhaba. Golf 7 2014 1.2 tsi dsg Comfortline.
Trafik : Doğa 1.400 ₺
Kasko : Aksigorta 2.500 ₺
Ekstra ön bixenon farlar ve arka led stoplarıda kaskoya aksesuar olarak işlettim.
Hasarsızlık kaçıncı basamak hocam.?Araç Golf 8 R-Line
Geçen sene Trafik 700 Kasko 1460
Bu sene Trafik 1650 Kasko 5700
Hasarsızlık indirimim var, olmasa kasko 13 bin civarı olacakmış.
Kasko %307 zamlanmış. Özel sektörde çalışıyorum Şubatta %50 zam almıştım.
Temmuzda yine zam geliyormuş!
Nereden nasıl bakabilirim bilmiyorum ama 2009 yılından beri poliçe yaptırıyorum çok şükür işlem yaptırmadım hiç. Arabada Kuran Yasin ne ararsan var Kasko yaptırmasam tavana gök taşı düşer kesin.Hasarsızlık kaçıncı basamak hocam.?
Bütçeyi zorlayıp bir şekilde yaptırın derim hocam. Aracın değeri nereden baksanız 400 bin tlnin üzerindedir.2015 1.6 comfort aracıma full kasko 5200 çıktı. 12 temmuz son ne yapacağımızı şaşırdık. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir
ya da biri geldi arkadan çarptı, eksperle uğraş dur artık yok yan sanayi parça yok pahalı işçilik vs.Yada bu gece aracı çalarlar evin önünden? Falan?
Aynen öyleya da biri geldi arkadan çarptı, eksperle uğraş dur artık yok yan sanayi parça yok pahalı işçilik vs.