Policeyi whatsaptan atacaz dedi muhtemelen gecikti unuttular mesainin bitimine yarim saat kalmisti. Ama teminatlari onceden konusup kaydetmistik policeyi. O policeyi aldim. Muhtemelen bayramdan sonra gonderirler. Bu arada kayseriden yaptirdim ertenler sigorta
Eğer kaskonuzun hemen başlaması gerekiyorsa, yani yenileme tarihi dolmuşsa, bayram da olsa evden girip atamazlar mı acaba ? Yarın arayın bayram kutlama bahanesiyle , hem de rica edin poliçeyi atmaları için bence.
Allah korusun kaskoya ihtiyaç duyduğunuzda hayati önem arzedecek bir noktaya geldiğinde "aaa sistem askıda kalmış kusura bakmayın ödemeyi almış ama poliçeyi oluşturmamış" gibi bahaneler ne onları ne sizi kurtarır...
Ben online yaptırıyorum, anında maile düşüyor. E devleti o an kontrol etmek aklıma gelmedi ama.
Şimdiye kadar birkaç farklı acenteden kime yaptırdıysam poliçeyi kesene kadar ilgi var kestikten sonra ulaşamıyorum. Ya açmıyorlar dönmüyorlar, ya geç dönüş yapıyorlar.
Aracı satıyorum evrağı gönderiyorum unutuyor hatırlatıyorum işleme alması birkaç gün sürüyor. Para İadesinde sorun oluyor, arıyorum yılan hikayesine dönüyor tek tek anlatıyorum şuydu buydu vs.
Araç alacağım diyorum detayına bakar mısın? Haber yok, aracı alıyorum 1 gün biniyorum sonra arıyor beni şöyle şöyleymiş araç.
Poliçe yenileneceği zaman ta en son gün arıyorlar, o an müsait oluyoruz olmuyoruz dönemiyoruz unutuyoruz. Onlar da sağolsun sallıyor bir daha üstelemiyor. 1 ay sigortasız gezdiğimi trafik polisinden öğreniyorum.
Sigortayı yaptırırken arızada kazada yol yardım ve çekici olsun diyorum, sonra ihtiyaç duyduğumuzda öğreniyoruz ki o yok içinde..
Kazayla ilgili bir detay sorun danışıyoruz sigorta şirketinin çağrı merkezi numarasına yönlendiriyor. E onu ben de yaparım, ben direkt samimi "abi tavsiyesi" istiyorum belki...
Kredi kartı bilgilerini veriyoruz poliçe yapsınlar diye, nasıl bir virüslü bilgisayardan giriyorlarsa 10 dk sonra banka arıyor, birkaç ülkeden kartınıza erişim yapılmaya çalışılıyor, kartı iptal ettik yeni kartınızı adresinize yönlendiriyoruz..
Tabi bunlar ilk birkaç yılımın acemiliği sonradan online sisteme döndüm. Hem herşeyi detaylı okumaya fırsatım oluyor, kıyaslama imkanım oluyor. Poliçeyi yaptırdıktan sonra anında mailime düşüyor.
Poliçe yenileneceği zaman 15 gün 1 ay önceden mail sms arama defalarca hatırlatma düşüyor. Kaçırmak imkansız hale geliyor.
Başkasının hatasının ceremesini çekmek yerine bir kusur yanlış seçim varsa kendi hatamı kendim çekerim deyip böyle devam ediyorum yıllardır.