Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

15 Kasım'da 3 M. İMM'li Sompo Full Kasko'yu 11.600 TL'ye yaptırdım. Bu arada ilk defa üzerime bir otomobil aldım. Fiyat çok uygun geldi, neden diye sordum, Öğretmenler Günü haftası gibi bişey dedi sigortacım, %30 indirim varmış

Kasım'ın sonunda enuygunsigorta.com üzerinden Ray Sigorta'dan 5milyon İMM'li full teminatlı kaskoyu 12.800TL'ye yaptırdım.

@superkartal
@Ynsmr

Kaskoda taksit durumları nasıl ?

Bu fiyatlara 6-7 taksite böldülermi ?

Yoksa kaskoda da taksit günahtır hikayeleri başladımı ?

@superkartal
@Ynsmr

Kaskoda taksit durumları nasıl ?

Bu fiyatlara 6-7 taksite böldülermi ?

Yoksa kaskoda da taksit günahtır hikayeleri başladımı ?
enuygunsigorta.com için söylemem gerekirse vade farksız 8'e böldü.
Diğer sitelerde alınan teklifler farklı çıkabiliyor, taksitler de farklı çıkabiliyor.
Kimisi 5e kimisi 9a bölüyor. Yerine firmasına göre de vade farkı çıkabiliyor.
Keza full kasko diye başlık koydukları çoğu teklif full değil ona da dikkat edilmesi lazım.
Ben Ray Sigorta için 5 farklı yerden teklif aldım. Sadece enuygunsigorta.com daki teklif full çıktı.
Full adı altında ya birkaç teminatı çıkartıyorlar yada bütün teminatları koyup tutarları miktarları azaltıyorlar.

@Ynsmr
@superkartal

Tamamdır . kasko 6-7-8 e bölünüyorsa aynı fiyata iyi olucak

ocakta trafik sigorta + mtv
Şubatta kasko var benim de
Bide gecen hafta yağ + filtreleri aldım (3300)

Taksit şart bunlara

Bu arada mtv ödemeleri de 5 taksit olacakmış diye duydum. Genelde çogu banka 3 taksitti gectigimiz yıllarda.

@Ynsmr
@superkartal

Tamamdır . 6-7-8 e bölünüyorsa aynı fiyata iyi olucak

Taksit şart bunlara

Bu arada mtv ödemeleri de 5 taksit olacakmış diye duydum. Genelde çogu banka 3 taksitti gectigimiz yıllarda.
MTV taksit artarsa iyi olur, meblağlar yükseldi baya...

@Ynsmr
@superkartal

Tamamdır . kasko 6-7-8 e bölünüyorsa aynı fiyata iyi olucak

Taksit şart bunlara

Allah kolaylık versin, bunların yılın başında olması iyi olmamış.
Zamlı fiyatlarla daha da artacaktır ödemeler.

Hemen hemen hepsi 9 taksite bölüyor. Zürıch sigorta ile generali sigorta rakamları birbirine çok yakın... Güven açısından marka açısından hangisini önerirsiniz?

Hemen hemen hepsi 9 taksite bölüyor. Zürıch sigorta ile generali sigorta rakamları birbirine çok yakın... Güven açısından marka açısından hangisini önerirsiniz?
En son zürichten kasko yaptırmıstım

Kaza yapmayınca tecrübe edilemiyor sigorta sirketleri

O iyi bu kötü demek icin kazaya bulaşmak lazım.

Nazara gelmeden yola devam (herkese)

Sigorta şirketlerinin hepsi sıkıntılı o kesin, şikayet siteleri sigorta firmalarının şikayetleriyle dolu şaka gibi.
Birkaç tane sigortacıyla görüştüğümde zürich sigortayı tavsiye etmedi. Her ne kadar teklifleri iyi çıksa da kazadan sonra ödeme yapmamak için sizi uğraştırıyorlarmış.

En son zürichten kasko yaptırmıstım

Kaza yapmayınca tecrübe edilemiyor sigorta sirketleri

O iyi bu kötü demek icin kazaya bulaşmak lazım.

Nazara gelmeden yola devam (herkese)
Aynen öyle kazaya belaya bulaşmadan sürmek lazım, yoksa hiçbir sigorta firmasına güven olmaz.

Tesekkur ediyorum yprunlarınız için. o zaman kaza olmaması için dua edip bıiirine yaptıracağız

Trafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar

son 1-2 ayda Yaptıranlar yazabilir mi ?

Geri