2019 Q2 1.0 tfsi trafik sigortası
Ana sigorta 5260 tl
Geçen yıla göre % kaç zam gelmiş benim de 10 ayda herhalde @AhmetCakmak
2019 Q2 1.0 tfsi trafik sigortası
Ana sigorta 5260 tl
Webten kasko yaptırırken fotoğraf veya ekstra başka birşey istenmiyor.kasko yaptırmak istiyorum ama benim ön cam çatlak kasko yaparken aracınızdaki hasara bakıyorlar mi? yanlış anlaşılma olmasın kasko yaptırıp cam çatladı kaskodan yaptırayim gibi bir niyetle sormadım merak ettim ayrıca kaskonun fiyatı dışında zararları varmıdır
Yeniden değerlendirme demek istediniz sanırım Metin HocamGeçen yıla göre % kaç zam gelmiş benim de 10 ayda herhalde @AhmetCakmak
Yeniden değerlendirme demek istediniz sanırım Metin Hocam
Aklıma gelmişken sorayım. Sizin bir önceki aracın perte ayrılmasından sonra kasko yada sigorta basamağında olumsuz bir basamak değişikliği oldu mu? Sonuçta sizin hatanızdan olmadı bu yüzden basamak değişikliği olmamıştır diye umut ediyorum.
İnanılır gibi değil cidden kusur & kusursuzluk durumuna bakmamaları.Evet öyle diyelim yenilemede ki artış yada düşüş..
Araç bizim delikanlının üzerine idi o dönem yeni araçta örneğin kasko 43-47 arası ücretler çıktı ben de kendi üzerime aldım aracı maalesef hata gözetmeksizin rakam verildi...
Bu aracı satıcam karar verdim belki yeni golf ama büyük oranla suv gibi @AhmetCakmak aracından q2 bir araç alıcam ozaman tekrar deneyeceğiz bakalım...
Buradanda duyrulur aracım satılık
Sbm de çıkan sigorta firmasından direkt poliçe kestirmeye çalışın.Trafik sigortası zamanım geldi. Sbm üzerinden teklif aldığımda 5652 tl teklif alıyorum. Ancak online sitelerden teklif aldığımda 5652 teklif veren firma 7200 teklif veriyor. En ucuz online sitelerde 6100 tl ve basamak %50 olması gerekirken %40 görünüyor. Bir şeylerde hata var ama nerede? Yada bir şeyler artık ülkede farklı çalışıyor.
Ya sbm aracılığıyla kandırılıyoruz. Yada online firmalarda çıldırdı. Basamak neden hatalı görünüyor?
Bu siteye girince farklı fiyat bende de çıkmıştı sonra direk keçili sitede en uygun olanı yaptırdım.Trafik sigortası zamanım geldi. Sbm üzerinden teklif aldığımda 5652 tl teklif alıyorum. Ancak online sitelerden teklif aldığımda 5652 teklif veren firma 7200 teklif veriyor. En ucuz online sitelerde 6100 tl ve basamak %50 olması gerekirken %40 görünüyor. Bir şeylerde hata var ama nerede? Yada bir şeyler artık ülkede farklı çalışıyor.
Ya sbm aracılığıyla kandırılıyoruz. Yada online firmalarda çıldırdı. Basamak neden hatalı görünüyor?
İlginç olan direkt kendi sitesinden sbm deki fiyattan farklı fiyat alıyorum.Sbm teklifleri %50 indirim üzerinden sbm dışındakilerde basamak indirimi %40 çıkıyor.Sbm de çıkan sigorta firmasından direkt poliçe kestirmeye çalışın.
Yani keçili ya da başka hayvanlı siteden bakmayın.
Örneğin sompo web sitesinden kendim yaptırabilmiştim
[/URL]