- İsim
- Cevahir
O zaman ara ara kontrol edip dikkatli şekilde p filtresi temizlenebilir? Bir de polen filtresine koku sıkıyorlar araç içi güzel koksun diye.@cradlemelih Polen filtresini bazen şöküp temizliyorum,tozlar havada uçuşuyor. hava filtresini de temizlemek iyi olur. bazı hava filterlerine ulaşmak kolay bazılarını sökmek uğraştırır,golfun hava filtresini hiç sökmedim,özel aparat almak lazım olabilir. civic'in hava filtresini sökmek için anahtar almıştım. toyota yaris ve astar g kasa kolaydı,yandan mandallı. golfun polen filtersini sökmek kolay. hava filtresi zor gibi görünüyor,kelepçeler hortumlar uzun iş. Bakımdan hemen sonra,aşırı yoğun tozlu yollarda 5km kullanmak bile hava filtresini kirlenmesine sebep olbilir.
Hocam çok uzun süredir sorun var sanırım o sistemdearkadaşlar merhaba internet üzerinden volkwagenim benime üye oldum lakin TC numarası bulunamıyor diye hata veriyor. aynı hatayı alan var mı ?
aynen hocam bende görünce girdim hemen kayıt işine hallettim bir an önce yine gider falan aman hahocam bugun açıldı sistem yukarıda resmi paylaştım aracımı kaydettirdim arkadasın arabasınıda keydettirdim randevuda aldık..