Araç Muayenesi ve araç bakım genel paylaşım konuları

Orhan Hoca dedi:
Olcay yine de çok pahalı olmuş. en son 540 tl ye de ben yaptırmıştım 2. bakımı.
Siz ne zaman yaptırmıştınız Orhan Hocam? Ocak ayını hiç sevmedim zaten. 600 TL trafik sigortası, 500 TL mtv, 628 tl bakım derken battık yahu. Bir de 15 bin bakımı ile 30 bin bakımı arasında fiyat ve yapılan işlemler arasında fark var mı?

@EnsteknnMerhaba

Muayeneye amerikan park ile mi girdiniz sıkıntı oldu mu ?

Amerikan parki gizli ozeliklerden acmistik  ekrandan kapattim amerikan parki oyle girdim

İlk bakım için Sivas Orka'dan randevu aldım. %10 web indirimi ile 500 tl.

ileteceklerim ;

- kısa far ayarı

- uzun süreli verilerin silinmesi

- kaput filmi fiyatı

- bazen çalışırken zincir sesi gelmesi

- aracı yıkamamaları

İlk bakım işi tamam.
Far ayarını kontrol etmişler fakat fabrika çıkışı normal dediler, müdahale etmemişler.
Yakıt verilerini sıfırlama konusu için yazılım güncellemesi yaptık dediler, göreceğiz.
Başka bir güncelleme görünmüyormuş. DSG yazılımı gibi.
Aracı yıkamayın demiştim. Buna kızıp heralde iç kapı kolunda ve silecek suyu deposu kapağında yağlı hatıra bırakmışlar sağolsunlar.
Fiyat 498 TL

image_25210254891_o.jpg

@alper32

Değerli HOcam;

48.96+KDV= 57.77 TL lik polen filtresi indirimi  yanı sıra internetten randevu alındığında yapılan %5 indirim de alınmış sanki?

Önce 550 tl indirimli fiyat dediler. Sonra sistem 498 cıkardı, biraz şaşırdılar internet randevusu olduğu için dediler..

polen filtre indiriminden söz etmediler

@Olcay 30 bakımda bana da ön sileceklerin değişmesi lazım demişti servis,60 bakımı yapıldı,66 oldu hala sorun yok.4 yıl gider silecekler,parayı yerden toplamiyoruz,ses yapmaya başlar,iz yapar,silmez değiştiririz,servisler böyledir değiştir gitsin,fatura kabarsın.

@alper32

Hocam kaçırdıysam kusura bakmayın aracı alığınız yerde mi yaptırdınız bakımı?

Ben konuştuğumda aracı bizden aldığınız için %10 parça indirimi yapıyoruz gibi birşey demişti yetkili arkadaş

@alper32

İnternet randevusuyla alakalı o zaman :)

Bakalım bende haftaya götüreceğim ne kadar çıkacak fatura :(

@alper32 Hocam sizin araç ne? Bakımı çok uyguna getirmişsiniz. Bahadır bizi resmen kazıklamış.

@Newerdais sizinkiler maşallah iyi gitmiş. Benim aracım henüz 13bin kmde ama arka silecek 6. aydan itibaren ses yapmaya başlamıştı. Ön silecekleri ise servis danışmanı söyledikten sonra farkettim ki az da olsa iz bırakıyor. Netten bosch marka ön silecek sipariş ettim. 2 modeli var, aeroeco 43 tl, aerotwin 57 tl. Servis ise 90 tl istedi.

Geri
Üst Alt