ercanerten
Üye
- İsim
- Ercan
15.000 km'yi geçersek garanti dışı kalma gibi bir durum var mı?
2-3 aydan bişey olmaz. zaten garanti iki sene,göz açıp kapama zamanı15.000 km'yi geçersek garanti dışı kalma gibi bir durum var mı?
Ben aldim bunun aynisindan bi türlü hizalayamadim kenarlarından ışık sızdı söküp attımAcaba bu ürünün alıp yapıştırsak muayenede sıkıntı olur mu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-volkswagen-golf-7-3-stop-kaplama-fren-lambasi-sticker-208635275/detay
Işıklarda yapılan kodlamalarla geçmiyor muayeneden, çakarlı sinyali felan kapatacağım ben gitmedenDün arabayı yıkarken a3 vardı yanımda 34 plakalı, vag la birkaç özellik açtırmış araçta biraz muhabbet ettik sonrasında İstanbulda çok sıra var muayene için buraya geldim dedi ama işin kötü tarafı sinyalleri çakarlı yaptığı için ağır kusur olarak görüp geçirmemişler, sadece arkalar olsa sorun olmaz ama ön grup için uygun değilmiş hesapta.
Dün arabayı yıkarken a3 vardı yanımda 34 plakalı, vag la birkaç özellik açtırmış araçta biraz muhabbet ettik sonrasında İstanbulda çok sıra var muayene için buraya geldim dedi ama işin kötü tarafı sinyalleri çakarlı yaptığı için ağır kusur olarak görüp geçirmemişler, sadece arkalar olsa sorun olmaz ama ön grup için uygun değilmiş hesapta.
Çakarları media ekranından kapatabilecek birşey mi yapsak ne yapsakIşıklarda yapılan kodlamalarla geçmiyor muayeneden, çakarlı sinyali felan kapatacağım ben gitmeden
Yapılır aslında, şuan kafamda tasarlamaya başladımÇok harika olur valla, ilk deneyende ben olurum hatta
Abi dur yavaş. Maşallah bu işin piri oldunYapılır aslında, şuan kafamda tasarlamaya başladım
Yapılır aslında, şuan kafamda tasarlamaya başladım [emoji3]
Muhammed hocamı zaten burdan yatay geçiş direk VW Ar-Ge yolliyicazAbi dur yavaş. Maşallah bu işin piri oldun [emoji4]
Abi amerikan park gibi başka bir özelliğe mi bağlayacaksın ayrı bir ikon mu oluşturacaksın,Yapılır aslında, şuan kafamda tasarlamaya başladım
Hocam keşke biz istediğimiz fonksiyonu oluşturabilsek, araba dehşet olurdu vallaMuhammed hocamı zaten burdan yatay geçiş direk VW Ar-Ge yolliyicaz