ultraghost
Üye
- İsim
- Emre
Hocam muayene ücreti internetten randevu alırken bildiriliyor zaten. Siz üç beş fazlasını götürün sıkıntı yaşamazsınızOrhan Hoca dedi:muayeneye giren oldu mu? kaç para? neler yaşanıyor? yaşanan gelişmeleri tecrübeli bir arkadaştan ayrıntılı dinlemek isteriz.
ayrıca vag.com özellikler aracında açık olarak muayeneye giden ve bundan kaynaklı sorun yaşayan varmı. mesela amerikan parklar açıksa v.b.
Selektörde sislerinde yanması belki sorun teşkil edebilir Abi, ben onu kapatıp öyle giderim muayeneyeOrhan Hoca dedi:o zaman amerikan parkları kapatıp gideriz murat hocam. özelliklerle ilgili muayenede sorun yapacak başka bir husus biliyor musunuz?@Orhan Hoca
Değerli üstadım
Aracın aydınlatma sistemine yapılan müdahale ağır kusur olarak sayılır ve muayeneden geçemez.
Amerikan Park da bunlardan biridir.
vag.com özellikleri açanlara kablo işte bunun için lazım. yanlarında ya kablo ya da kablosu olan yakın bir dost her zaman bulunmalı.
Amerikan park sorun olmuyor diyende var aslındaOrhan Hoca dedi:olabilir onu da kapatmak lazım. benim sisler led sarıyla mı değiştirecez.Selektörde sislerinde yanması belki sorun teşkil edebilir Abi, ben onu kapatıp öyle giderim muayeneyeo zaman amerikan parkları kapatıp gideriz murat hocam. özelliklerle ilgili muayenede sorun yapacak başka bir husus biliyor musunuz?@Orhan Hoca
Değerli üstadım
Aracın aydınlatma sistemine yapılan müdahale ağır kusur olarak sayılır ve muayeneden geçemez.
Amerikan Park da bunlardan biridir.
vag.com özellikleri açanlara kablo işte bunun için lazım. yanlarında ya kablo ya da kablosu olan yakın bir dost her zaman bulunmalı.
ne çabuk geldi 3. sene. gerçi daha var ma . şimdiden ne yapılacağı mantığını oturtturmak lazım.
Hocam sizi hiç yormuyorlar zaten. Korkulacak bişey yok yangın tüpünüz ilk yardım çantanız varsa tamamdır. Stepne zaten eksiksizdir. Arabanızda herhangi bir tadilat da yok. Sıranız gelince sizi buluyorlar anahtarı alıp rutin kontrolleri yapıyorlar. Araç bir taraftan giriyor size diğer tarafa geçip beklemenizi söylüyorlar. Fren testi yapıyorlar, lastik diş derinliğini ölçüyorlar, aracın altına bakıyorlar, far ayarları kontrol ediliyor, korna, sinyal ve diğer ışıkların çalışıp çalışmadığına bakıyorlar. He bir de emniyet kemerlerine bakıyor 5 koltuğun da. Hatırladıklarım bunlar hocam.Orhan Hoca dedi:muayeneye giren arkadaşlardan tiyoları alsak güzel olurdu.3 yıl sonrası olması lazım Orhan hocam bir yerinde yazıyor mu bilmiyorum doğrusu
@Orhan Hoca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sisleri halojenlerle değiştirip gidin hocam. Amerikanlar konusunda bir bilgim yok ama kapatsanız iyi olur diye düşünüyorum.Orhan Hoca dedi:sis farlar led. amerikanları kapatsak mı.
geçerlilik süresi dolmadan önceki hafta randevu almak lazım. anladım. :'(
@MSE
Hocam bende bilmiyordum Türkiye'de bu iş böyle yürüyormuş. Can 2015 model sıfır araç aldı 2016'da trafiğe çıkaracak ama 1 yaşında gibi görünecek arabası. Mantıken tutarlı bir yanı yok bence. Yeni doğan bebeğe sen 1 yaşındasın demek gibi bişey buOrhan Hoca dedi:öyle yaparız artık. sağolasın. s=friendshipSisleri halojenlerle değiştirip gidin hocam. Amerikanlar konusunda bir bilgim yok ama kapatsanız iyi olur diye düşünüyorum.sis farlar led. amerikanları kapatsak mı.
geçerlilik süresi dolmadan önceki hafta randevu almak lazım. anladım. :'(
@MSE
Sent from my iPhone using Tapatalk
gerçi daha 10 ay var sanırım.
burada dikkatimi çeken de şu oldu vergiyi 2016 yılı için 4-6 yaş üzerinden ödeyip muayene ve emisyon ölçümü için daha 3 yılı doldurmamış olmam.