issos
Üye
- İsim
- Bora
Teşekkürler Hocam.Orhan dedi:güzel yorum için teşekkür ederim. gerçekten bu açıdan değerlendirme yapmaya ve ortaya çıkarmaya ihtiyaç vardı.
evet geçerli. :'(
Teşekkürler Hocam.Orhan dedi:güzel yorum için teşekkür ederim. gerçekten bu açıdan değerlendirme yapmaya ve ortaya çıkarmaya ihtiyaç vardı.
evet geçerli. :'(
Kodlama ile mümkün değil hocam. Tadilat yapılarak yakılabilir.Amerikan parklara aynalardaki sinyalleri de bağlayabiliriz miyiz?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söndürülür hocam. menüde gündüz farını kapatma seçeneği varsa o da işinizi görürPeki Amerikan park yanarken park ampülüm de yanıyor onu söndürebilir miyiz sadece Amerikanlar yansın istiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gündüz farını kodla söndürdüm ama park ampülü sönmüyorSöndürülür hocam. menüde gündüz farını kapatma seçeneği varsa o da işinizi görür [emoji6]
Park ampulu hangisi oluyor çözemedim. Sinyal var gündüz farı var ve kısa far var. Orada başka var mı?Gündüz farını kodla söndürdüm ama park ampülü sönmüyor
Ben gündüz farı olarak sis+Amerikan park kullanıyorum şu anda park ampülü de sönsün istiyorum
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Gündüz farı olan yerde üç çeşit yanıyor ampülPark ampulu hangisi oluyor çözemedim. Sinyal var gündüz farı var ve kısa far var. Orada başka var mı?
(8) ya da (9) leuchte 4 ve 5'te "Standlich vorn" fonksiyonunu "not active" yapmanız lazım hocam.Gündüz farını kodla söndürdüm ama park ampülü sönmüyor Ben gündüz farı olarak sis+Amerikan park kullanıyorum şu anda park ampülü de sönsün istiyorum
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Gündüz farını hiç kapatmadığım için o kısıklığı pek farketmemişim hocam. Kodlama ile kapatılır muhtemelen.Gündüz farı olan yerde üç çeşit yanıyor ampül
1 park ampülü (klasik tüm araçlarda olduğu gibi kısık)
2 gündüz farı şeklinde
3 uzun hüzmeli far olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim işte aradığım bilgi buydu [emoji106](8) ya da (9) leuchte 4 ve 5'te "Standlich vorn" fonksiyonunu "not active" yapmanız lazım hocam. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi