H24 nedir yahu?! s=ohmygodmavişimşek dedi:@ansolak
Merhaba,
Geçen hafta teslim aldığım aracımın 6.5 compsition media sistem bilgisi bu şekilde. Sizinkinden tamamen farklı, menuden car connect ya da mirrorlink türü seçenekler çıkmıyor. Sizce bu araca Android auto ya da mirror link kurma ihtimalim nedir?
teşekkürler
ayarlarGurk4n dedi:Nasıl ulaşıyoruz bu ekrana? Merak ettirdiniz beni de, bakmak istiyorum
Hocam aracin yaninda 2.nesil composition media kitapcigi da geldimi. Kullanim kilavuzu ? Geldiyse en kotu mirrorlink şimdilik.mavişimşek dedi:@ansolak
Merhaba,
Geçen hafta teslim aldığım aracımın 6.5 compsition media sistem bilgisi bu şekilde. Sizinkinden tamamen farklı, menuden car connect ya da mirrorlink türü seçenekler çıkmıyor. Sizce bu araca Android auto ya da mirror link kurma ihtimalim nedir?
teşekkürler
Evet, 2. nesil ifadesi var. Satıcı birkaç defa eğer mirrorlink aktive edilirse kullanırsın dedi ama ben android auto kısmını atlıyor diye düşünmüştümansolak dedi:Hocam aracin yaninda 2.nesil composition media kitapcigi da geldimi. Kullanim kilavuzu ? Geldiyse en kotu mirrorlink şimdilik.
Yeni bilgilere ulastikca buradan paylasiriz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dtkorkmaz dedi:yabancı forumlardan
device 3Q0035820A, hardware 523 olanlarda Car Net çalışıyormuş.
UK de mirrorlink aktivasyonu 160 pound. Yani bizdekinden pahalı sanırım.
Bazı MIB2 lerde MIB1 yazılımı yüklü olabilirmiş. Bu yüzden bazılarında deaktif halde mirrorlink varmış.
Polo da retrofit olarak mirrorlink eklenebiliyormuş. Golf için henüz kesin bir tarih yokmuş.
https://speakev.com/threads/car-net-apple-carplay.9868/page-3
ugrckmk dedi:Merhabalar ben aracımı alalı 5 gün oluyor aracım dsg highline benim aracım app-connect sekmesin göremedim birde Voice yazan yere mute yazıyor acaba donanım farklılıklarımı var bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
donanım 523 yazılım ise 0624 yazıyor aracımı 29 unda teslim aldım yeni gümrük girişli bir araçmavişimşek dedi:Merhaba,
Sizin yazılım ve donanım versiyonları kaç gözüküyor?
Merhabalar ben aracımı alalı 5 gün oluyor aracım dsg highline benim aracım app-connect sekmesin göremedim birde Voice yazan yere mute yazıyor acaba donanım farklılıklarımı var bu konuda aydınlatırsanız sevinirim