İşte onu yapmıyor. Adam tek olduğunun farkında güzel bir rakip çıkmadığı sürece fiyatı indirmez.mcanerol dedi:@yusuf Aynen öyle bide şu fiyatları biraz indirse süper olacak.
İşte onu yapmıyor. Adam tek olduğunun farkında güzel bir rakip çıkmadığı sürece fiyatı indirmez.mcanerol dedi:@yusuf Aynen öyle bide şu fiyatları biraz indirse süper olacak.
@blackfear13 Sizin içinde güzel bir haber oldu. Adınıza sevindim bende vallahiragipertas dedi:Arkadaslar ben bayinin elinde bulunan araci 2 gun once ani bir kararla ve cokta arastirmadan almistim, aracta highline ekrani ve surus konfor paketi var, donanim comfortline, ve aractaki ekrani bugun olcme imkanim oldu ve 6,5 inc bekleyenlere guzel haberi vereyim dedim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mcanerolteşekkürler hocam bu haber iyi olduragipertas dedi:Arkadaslar ben bayinin elinde bulunan araci 2 gun once ani bir kararla ve cokta arastirmadan almistim, aracta highline ekrani ve surus konfor paketi var, donanim comfortline, ve aractaki ekrani bugun olcme imkanim oldu ve 6,5 inc bekleyenlere guzel haberi vereyim dedim
O büyüklekte bilgisayarı olmayanlar var halaÇakay dedi:
6,5 Ekranmı 5.8 Ekranmı Olucak Diye Kendimizi Yiyoruz , Bizim Dayı Oğlu 17 Ekran s=s17
Aracınız hayırlı olsun. Bu güzel bir haber fotoğraf yüklerseniz seviniriz.ragipertas dedi:Arkadaslar ben bayinin elinde bulunan araci 2 gun once ani bir kararla ve cokta arastirmadan almistim, aracta highline ekrani ve surus konfor paketi var, donanim comfortline, ve aractaki ekrani bugun olcme imkanim oldu ve 6,5 inc bekleyenlere guzel haberi vereyim dedim
Yarin insallah yukleyecegimahmet3976 dedi:Aracınız hayırlı olsun. Bu güzel bir haber fotoğraf yüklerseniz seviniriz.Arkadaslar ben bayinin elinde bulunan araci 2 gun once ani bir kararla ve cokta arastirmadan almistim, aracta highline ekrani ve surus konfor paketi var, donanim comfortline, ve aractaki ekrani bugun olcme imkanim oldu ve 6,5 inc bekleyenlere guzel haberi vereyim dedim
Şu vakitten sonra discovery pro kolay kolay satılmazmcanerol dedi:@burakca Her hangi bir sıkıntı olmaz ise ender elektronik mirrorlink olayını çözmüş. Ama daha önce golf hiç uygulanmamış daha. Sadece passat ve poloda denenmiş ve başarılı olmuş. Tahminen ve mantıken passat ile aynı ekran gelicek golf araçlarında o yüzden olur gibi ama yapıp görmek lazım.
Yine de müthiş birşey. Vites önündeki cep bu işe ayrılırmcanerol dedi:@yusuf Aynen öyle aslında. Ama yinede sıkıntı şu ki her seferinde telefonu kablo ile tak sonra ayarla filan biraz iş ama fiyat performans olarak inanılmaz. Bu arada kablosuz bağlantı olmuyor her türlü kablolu haberin olsun. :/