İlandaki modeli tutturamıyorlar gönderirken o yüzden sormuştum gti marşpiyel çok kendini belli etmeyen bir model ama benim de ince bir modele ihtiyacım var garaj girişimin sorun olması nedeniyle. Piyasada sanırım 2 3 çeşit var ama hangisi hangi kalitede hiç rehber niteliğinde bilgi yok internetteModel birebir orjinal shark anten.Aliexpresten aldım.Marşbiyel içinde açıkcası nereden alacağım konusunda kararsızım.Almışken düzgün birşey olsun öyle bir düşünce tarzım var.Çok alıpta söktüm içime sinmeyip.
Teşekkür ederim.Yelken modu özellikle önemli dsg’de tabi.Yalnız her dsg şanzuman desteklemiyormuş serisi ve model yılı ile alakalı sanırım.Benim aracımda aktif oldu yolda tecrübe ettim.@driver_can Hayırlı olsun. DSG'nin olmazsa olmazı bu bence.
Kimi zaman sonax premium carnabau kullanıyorum,kimi zaman zymol titanium çıplak elle uygulanan.Hızlı cila olarakta autoglym aqua kullanıyorum.Hocam arabaniza cila olarak ne kullaniyorsunuz cok guzel parliyor masallah
Bende o sürüş modu için uğrayacam endere fiyatı gerçekten cok cok iyi montaj dahilBugün ender elektronikte sürüş modu donanımı ve vites çerçevesi üzerinden esp,asr özelliklerine müdahale etmeye yaratan tuşu montaj yaptırıp kodlattırdım.Forumdan Tuna’nın da bu donanımı eklemede bayağ bi baskısı olmadı değilHerşey orjinaline uygun oldu.Yine ben montaj yaptırırken forumdan başka bi arkadaşımızda aynı işlemi yaptırıyordu tanıştığıma memnun oldum kendisiyle.
Ekli dosyayı görüntüle 18326
Ekli dosyayı görüntüle 18327
Bencede fiyatı iyi yapılan işleme göre.Yaptırmak isteyen arkadaşlar arayıp randevu alıp gidebilirler.Bende o sürüş modu için uğrayacam endere fiyatı gerçekten cok cok iyi montaj dahil