6.5/7 civarına geliyor.Şimdilik carplayli cihaz aldım bir iki ay kullandıktan sonra discovery proya geçebilirim maliyeti ne oldu herşey dahil
Teşekkür ederim.Güle güle kulanın hocam
6.5/7 civarına geliyor.Şimdilik carplayli cihaz aldım bir iki ay kullandıktan sonra discovery proya geçebilirim maliyeti ne oldu herşey dahil
Teşekkür ederim.Güle güle kulanın hocam
Teşekkürler Tunaİyi günlerde kullan doğru olanı yaptin
Hayırlı olsun hocam tam da kıvama gelmişti
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.Hayırlısı Olsun Can Hocam daha iyilerine
Kısmet kardeşim kafama yatan bişey denk gelirse seçenekler arasında.@driver_can hayırlı uğurlu olsun Can abi mk7'de hemen hemen her kombinasyonu denedin sırada 7.5 mu var acaba
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın, cam çıtaları da (sadece kapı sacı tarafı) krom olsa ayna ile uyum sağlardı.
Teşekkür ederim.İnşallah kıymet bilirler.53 yaşındaki annelerine aldılar anne arabacıymışdisco ve kamerayı söktüm satışını yaparken.İlana onları dahil etmemiştim zaten.@driver_can hayırlı olsun hocam umarım değerini bilecek birine gitmiştir. Discover media falan üzerinde mi gitti
Teşekkür ederim.O olayı çok sevmediğimden dolayı araçlarıma uygulamıyorum pek.Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın, cam çıtaları da (sadece kapı sacı tarafı) krom olsa ayna ile uyum sağlardı.