@arimayacik @Serkanasn @Utku Lekesiz arkadaşlar son bir sorum var hakkınızı helal edin. 1.4 tsi da yakıt konusunda üzülür müyüm 1.6 tdi mi önerirsiniz ? Dsg şanzuman için soruyorum ?
ilk denemenizde agresif ikinci ise biraz daha sakinmiş gibi geldi. Benim şaşırdığım asıl konu altında 1.4 tsi gibi bir motor olup sakin kullanmanın imkanı var mıIkinci denememde 1.4 tsi manuel le 300 tl ile 820 km yaptim sadece sehir icinde. Depoyu yine doldurdum simdi 3. Denemem. Ilk denemde 585 tl ile sehir ici sehir disi karisik1514 km yapmistim.
Sent from my LG-H870 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Evet bu doğru, 1.4 TSI oldukça gaza getiren bir motor, kolaylıkla kendinizi makas atarken bulabiliyorsunuz (sonra pişmanlık tabi yani çok tehlikeli bişi bu.. yapılmamalı), ışıklardan ilk siz fırlayıp o geyik sürüsü gibi gelen trafiği dikizden izlemek garip primitif bir zevk veriyo insanailk denemenizde agresif ikinci ise biraz daha sakinmiş gibi geldi. Benim şaşırdığım asıl konu altında 1.4 tsi gibi bir motor olup sakin kullanmanın imkanı var mı
Aynen bu arabanın hakkı rahatlıkla 7-8 dir@Golf835 İşte bu anlattıklarınızdan sonra bu araç için 7-8 lt gayet normal ve göze batmaz diye düşünüyorum Emekli albay gibi olacaksak reno symbol lere bakardık
Ort. 6.5 lt'den daha az yakma ihtimaliniz %100 desem abartmış olmam.@Golf835 bende 1.2 tsi düşünüyorum günlük nerdeyse sizinki gibi bir menzil var Ankara trafiği ama güzergahım 3 km dur kalk hariç o da her zaman değil akıcı şu an ki atmosferik aracım aylık 1000 km ortalamam 6.5 geçmiyor sizce 1.2 aynı şartlarda daha az yakar mı