sabah soyle bir durum oldu. 230 km civarindayim daha. bir sikinti olmamisti. sabah aracin yanina indim. kontagi takmadan ekrani actim. saat 21kusur gosteriyordu.
allah dedim benimde gitti hersey. ekrani kapattim kontagi actim. saat kendiliginden normale donmustu. yakit verileride yerindeydi. acaba kontagi acmadan ekrani calistirmakmi tetikliyor bu sorunu?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bence saat gece 12 ile ciddi alakası var bu durumun. 1 dk bile sapmamış benimkisi bu sabah. dediğiniz şeyi denedim ben. aynısı oldu. kontağı açmadan ekranı açtım 12 küsur gösterdi; ki saat 15:40 falandı o an. kontağı açınca düzelmeye çalıştı ama gücü 15:21 yapmaya yetti
Değerli Murat Hocam;
Kapıyı hangi hızla kapattığınızla;
içinizden geçen şarkıyı aslında kısık sesle çalan radyoda dinlediğinizi bilemeyip sesini açınca "vay beee!" dieyerek kendinizi kandırmanızla;
Yola çıkmanızdan sonra tam 3 Golf Mk7 görmenizle;
Medya cihazınızı açtığınız anda saatte 43.3 km/s hızla seyrediyor olmanızla;
Son yakıt aldığınızdan bu yana 352 km geçmiş olmasıyla;
Günlerden cumartesi olmasıyla;
Günün geceye kavuştuğu saatin 19:07 olmasının Fenerbahçenin kuruluş yılı olması, sizin Fenerbahçeli olmanız ve hatta o esnada Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun önünden geçiyor olmanızla
ne yazık ki ilgisi olduğunu düşünmüyorum. &:
ikiden fazla edimsel koşullanmanın üzerinde basamaklara çıkabilme kabiliyetine sahip canlılarla Uzun yıllar deneyler yapan psikologlar şunu bulmuşlar:
"zekanın advers etkilerinden biri Batıl inanç'tır" 8D