Merhaba,
Birçok kişinin muzdarip olduğu 6,5 Composition Media'nın zaman zaman ekranının kararması ve ses gelmesine, ekrana dokununca tepkiler vermesine (örneğin ekranda bir şey gözükmesede radyo kanalları arasında geçiş yapılabilmesi gibi) rağmen ekranın görüntüsünün gitmesi sorunu biraz can sıkıcı. Aynı sorun Seat markasında da oldukça sık yaşanan bir problem. Bu problemin çözümü için yaklaşık 2 haftadır yeni güncelleme gelmesini bekliyordum ve nihayetinde bugün sabah ilgili güncellemeyi yaptırdım. Güncelleme için yaklaşık 3,5 saat beklemek durumunda kaldım ve daha servisten çıkıp yola girmemle birlikte yine aynı sorun tekrarlandı fakat refleksle üniteyi birkaç kez açmaya çalışınca düzeldi; acil işim olduğu ve geç kaldığım içinde yeniden servise girmeden yoluma devam ettim.
Şimdi merak ettiğim konular:
1) Forumda benzer durumda olanlar (ekran kararması) var mı?
2) Güncelleme yaptıran var mı?
Eğer güncelleme yaptırdıysanız güncelleme öncesi ve sonrası ayarlar bölümünden kontrol ettiğimiz yazılım versiyonu değerinizde bir değişme oldu mu? Örneğin ben gitmeden önce 0624 gibi bir yazılım kodu vardı, güncelleme bittikten sonrada değişmediğini gördüm. Bu sizce normal midir? Yazılım güncellendi derken farklı bir şeyden mi bahsediyorlar acaba?
Bu konuları Pazartesi tekrar servis görüşmem var o zaman servisede soracağım ama şimdiden bu sorunu yaşayan ve çözebilen varsa deneyimlerini merak ettim.
Teşekkürler.