Golf 7 yeni 6.5' ekran sorun ve çözümleri

@EMRAH ATTS hocam bende bugün gittim yazılımla düzelmedia benimde teyp değişecek.kayıt açtılar inşalh daha büyük problem çıkmaz

Bende golf 7 mıdlıne var arkadaslar bır sorum olucak bu araclara navıgasyon yuklenıyormu yuklenıyorsa en uygun nereden yukleyebılırım yardımcı olurmusunuz

Bende golf 7 mıdlıne var arkadaslar bır sorum olucak bu araclara navıgasyon yuklenıyormu yuklenıyorsa en uygun nereden yukleyebılırım yardımcı olurmusunuz
Ekranın 5 inç ise mümkün görünmüyor. Multimedia cihazı değişmen gerekir. Ben onu da önermem. Telefon ile idare edin ;)

Aracım 2 gündür ekran donması sorunundan dolayı servisteydi. Bugün servis danışmanım aradı ve yapılan testler neticesinde ekran değişimine karar verildiğini söyledi. 

Parça kodu-appconnect durumlarından ötürü torpido ünitesinin değişip değişmeyeceğini sordum ama yalnızca ekran değişecekmiş. Yani 19A'dan devam. :)

Bu arada danışmanım Etimesgut Doğuş Oto Osman Bey çok ilgili bir insan. Gerek ekran kararmasında gerekse donma şikayetinde çok alakadar oldu. Satış sonrası ilgisizlik şikayetleri olan kullanıcılar için bire bir diyebilirim. :D

Aracım 2 gündür ekran donması sorunundan dolayı servisteydi. Bugün servis danışmanım aradı ve yapılan testler neticesinde ekran değişimine karar verildiğini söyledi. 

Parça kodu-appconnect durumlarından ötürü torpido ünitesinin değişip değişmeyeceğini sordum ama yalnızca ekran değişecekmiş. Yani 19A'dan devam. :)

Bu arada danışmanım Etimesgut Doğuş Oto Osman Bey çok ilgili bir insan. Gerek ekran kararmasında gerekse donma şikayetinde çok alakadar oldu. Satış sonrası ilgisizlik şikayetleri olan kullanıcılar için bire bir diyebilirim. :D
Umarım sorun düzelir rahat bir nefes alırsınız ;)

@Sezai Çalan @MR değişim sonucunda tekrar sorun yaşadınız mı? 

aynı sorun bende de var. araç 4 aylık, şimdiye kadar 2 defa ekran kararması oldu.fakat son 3 günde de 2 defa aynın sorunu yaşadım.

servise daha önce başka bir konu ile ilgili gittiğimde sorundan bahsetmiştim aracın kalması gerektiğinden bırakamadım,tekrar olduğunda videoya almam istenmişti.

bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı?

@cesur_ değişimden sonra tüm fonksiyonlar normale döndü. Şimdilik bir sorun yaşamadım.

Hocam benim aracımda 4 aylık ilk aldığım gün kararma oldu müziğin sesi geliyordu fakat görüntüyü alamadım. Aracı tekrar çalıştırınca sorun olmadı. 4 ay kadar sonra ilk defa bugün aynı hatayı verdi. Yine aynı şekilde çalışmaya tekrar başladı. Bu arada geçen zaman da hiç bu sorunla karşılaşmadım. Artmazsa sorun yok mudur ya da yavaş yavaş sorun geliyorum mu diyor? Teşekkür ederim

Geri
Üst Alt