Sezai Çalan
Üye
- İsim
- Sezai
Değerli Hocam;benim de araba da ekran kararması gerçekleştridi servise getirdim şuan servisteyim ilk golf aracım 2016 1.4 tsi dsg 125 hp highline + geri görüş kamerası arabayı satmaya karar verdim bu kadar kötü bir servis işleyiş olamaz bir de 90000 verip araba alıyoruz 1 ay içinde ekran arıza veriyor yarın fren arıza verse ne yapacaz??? böyle birşey olamaz çok severek ve istiyerek aldığım arabamdan soğuttular beni vw çalışanları..
Sağol hocam, bende bayadır foruma ugrayamadim. geçenlerde, yaklaşık 2 ay aradan sonra yine başıma geldi.resetleyince düzeliyor. Bakımda gosteririm. 2 ay da bir 10 sn. Reset sonra devam@cesur_sevgili kardeşim kusura bakma yazını ancak gördüm.şimdi soruya gelince değişimden sonra bende hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet başarılı bir değişim ve on numara çalışma şekli.mutlaka değiştittirin yoksa düzelme ihtimali çok düşük.
Arkadaslar Son durum nedir.soruna çözüm bulan var mı, değişim yapanlarda tekrarlama oldu mu ?@Heisenbberg, @concaptain, @dtkorkmaz, @Ozan, @ismail157,
@Caner , @mustafaa , @Ramon, @MR
forumu araştırdığım kadarıyla ekran kararması sorunu yaşayan/yaşamış kullanıcılar bizleriz.
Son durum yani Güncelleme yapılıp yapılmadığı, değişim olup olmadığı , sorunun devam etmesi ve güncel yazılım bilgileri nelerdir?
servise danıştım yakın zamanda randevu alıp aracı servise götüreceğim.
Bende;
Güncelleme/değişim yapılmadı,sorun devam ediyor, cihaz 19A ,donanım 523, yazılım 0624
Değerli hocam, aracım salı günü 15bin bakımına girecek ve servis aksiyon olduğunu söyledi, yazılım güncellemesiymiş. Salı günü size bilgi vereceğim inşallah.Arkadaslar Son durum nedir.soruna çözüm bulan var mı, değişim yapanlarda tekrarlama oldu mu ?
Ayrica yeni 19b cihazlarda Car menüsü mavi diye biliyorum
Aracını yeni teslim alan arkadaşlardan Rica etsem(6.5" mib olanlar) Car menüsünden ve ayarlar kısmında yazılım versiyonuna ait fotograflar paylaşabilirler mi
Teşekkür hocam haber bekliyorum inşallah.Değerli hocam, aracım salı günü 15bin bakımına girecek ve servis aksiyon olduğunu söyledi, yazılım güncellemesiymiş. Salı günü size bilgi vereceğim inşallah.
Aksiyon yoktur diyor hocam. Servisin sorgulama sistemi farklı diye düşünüyorumTeşekkür hocam haber bekliyorum inşallah.
http://binekarac.vw.com.tr/volkswagen-garanti.aspx
Bu adreste araciniza ait bir aksiyon gorunuyor mu?
Bende de görünmüyor hocam. Dediğiniz gibi servisteki sorgu farklı. Haberlerinizi bekliyorum.Aksiyon yoktur diyor hocam. Servisin sorgulama sistemi farklı diye düşünüyorum