İki hafta önce ön arka balataları değiştirdim arkalar delphi önler ispanya üretimi yan sanayi kutuda marka bile yazmıyordu şu an için bin km yaptım sorun yok ötme gıcırdama vs. Sadece frene biraz daha fazla basıyormuşum gibi belki psikolojiktir.
Merhaba. Balataya dair bir sürü konu var aslında ama özetlemek gerekirse. Bosch’ta iyi fakat son yıllarda Ferodo daha çok tercih edilir hale geldi. Bazı kullananlar Bosh’un ses yaptığını söylüyor. Ben Bosch taktırmıştım ama öyle bir sorun yaşamadım. Yani birazda kullanımdan ve ortamdan kaynaklı. Yinede siz Ferodo tercih edebilirsiniz. Bence siparişten önce ön ve arka balatalara tekrar bakın. Genellikle ön balata daha çabuk biter.Herkese merhaba, aracım 2017 (mayıs) Golf 1.6 TDI DSG Highline, 45000 bakımında benim de arka fren balatalarını değiştirmem gerektiğini ve 460 TL olduğunu söylediler (iyi niyet garantisiyle 2 sene uzatıldıktan hemen sonra).. Tabi ki ben de arkanın önce bitmesi şaşkınlığıyla ve fiyattan dolayı kendim alıp taktırsam mı diye düşünmeye başladım.. Araştırdığımda İse; Ferodo daha ön plana çıkıyor ve enteresandır ki bu başlıkta Bosch’un lafı çok az geçiyor.. Keşke daha çok yorum olsaydı ama sanırım Ferodo mantıklı olacak riske girmemek için.. Ancak diğer merak ettiğim şey, yetkili servisten aldığımızla internetten bir siteden sipariş verdiğimiz arasında fark gerçekten var mı?
2013 1.6 tdi için servisten arka balata aldım. Fakat herhangi bir marka yazmıyor. Hindistan üretimi olduğu yazıyor. Fiyat olarakta 190 tl ye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 21181
Ekli dosyayı görüntüle 21182
Aldığınız ürün Economy ürünü. Bildiğim kadarıyla bu balata biraz daha çabuk bitiyor ama fiyat olarak daha uygun. Daha önce denemedim. Textar ön fren balataları 2 aydır kullanıyorum herhangibir ses problemi yok ve memnunum.2013 1.6 tdi için servisten arka balata aldım. Fakat herhangi bir marka yazmıyor. Hindistan üretimi olduğu yazıyor. Fiyat olarakta 190 tl ye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 21181
Ekli dosyayı görüntüle 21182