muratt
Üye
Teşekkürler,henüz fırsat bulup bir baktıramadım ama sizlerin tecrübesinden yola çıkarak, benim de benzeri bir sorunla karşılaşmış olmam muhtemel.Süreçten haberdar ederim@muratt Merhaba Murat bey. Biraz geç oldu ama aynısı benim de başıma geldi. Yeni taktırdığım ön balata 1000 km sonra uyarı verdi. Bakım sırasında baktık. Sensör kopmuş. Aracın üzerindeki soketi de koparmış. Sizde de böyle bir durum olabilir. Usta ucu açık olan kablo uçlarını bantlayıp arabaya sabitledi sallanmasın diye. Uyarıyı da bir şekilde kesti orasını tam takip edemedim.
Kutudan trw, ate veya ferodo çıkıyor., pederin aracında değiştirirken gelenler genellikle ate markaydı., almadan önce servis ile dışarsı arasında fiyat karşılaştırması yapın., çünkü şuan servisler aracın yaşına göre değişen yedek parça ve işçilikte %15-30 arası (zubizu) indirimi mevcut..Serviste hangi marka balatadan takıyorlar? Bazen trw bazen ferodo mu? Anlaşmalarına bağlı mı değişiyor?
7 yaşını aşmış iyi niyet bile sonlanmış araçları %30 indirime çağırıyorlarKutudan trw, ate veya ferodo çıkıyor., pederin aracında değiştirirken gelenler genellikle ate markaydı., almadan önce servis ile dışarsı arasında fiyat karşılaştırması yapın., çünkü şuan servisler aracın yaşına göre değişen yedek parça ve işçilikte %15-30 arası (zubizu) indirimi mevcut..
Teşekkürler hocam. Serviste yaptırmayıp sadece parçayı alınabilirnirliğini bilmiyordum, fiyat almakta fayda var o zamanKutudan trw, ate veya ferodo çıkıyor., pederin aracında değiştirirken gelenler genellikle ate markaydı., almadan önce servis ile dışarsı arasında fiyat karşılaştırması yapın., çünkü şuan servisler aracın yaşına göre değişen yedek parça ve işçilikte %15-30 arası (zubizu) indirimi mevcut..
2014 Golf 1.2 TSI DSG'ye servisde Ferodo balata takmışlardı. Garanti sonrası Textar taktırdım, ilk başta Ferodo'ya göre biraz uzun mesafede tutuyor gibiydi, sonradan ya alıştım ya da balata alıştı, şu an çok memnunum.Serviste hangi marka balatadan takıyorlar? Bazen trw bazen ferodo mu? Anlaşmalarına bağlı mı değişiyor?