Bu gün bu kodlama'yı uyguladım.Değerli Hocam,->Select menüsünden 03-ABS menüsüne giriyoruz.
--> 16-Security Access deyip kodumuzu giriyoruz. Kod--> 20103
--> 07-Coding ekranından Long Coding Helper'a girip BYTE 29'a geliyoruz.
--> Kutucuk içinde yazan orjinal değeri 02 olması lazım, Current Cod kısmından o değeri;
05 yaparsanız ASR OFF ve ESC SPOR seçeneği gelir.
06 yaparsanız ESC SPOR ve ESC OFF seçeneği gelir.
07 yaparsanız ESC OFF ve ASR OFF seçeneği gelir.
Not: ESC spor modda ASR'de kapanıyor, 06 yapmanız tavsiyemdir. [emoji4]
Bu arada Yusuf Abi'nin son mesajına sesli güldüm vallahi. [emoji3][emoji3]
http://ankk-vagcom.com/a3-8p-confirmation-de-verrouillage-des-portieres-cle/ şu adreste gördüğüm kadarıyla her biti işaretlememek lazım. Sadece horn yazanları işaretleyip tekrar dener misin. Sende alarm varsa ayrı tabi.Merhaba arkadaşlar,
Vag-com kablom geldi ve deneme fırsatı buldum, aracımda açmak istediğim özelliklerin hemen hemen hepsini açtım ancak 2 özelliği açamıyorum ;
1) DWA Onayı korna sesi
Araç Audi olduğu için Vw Golf anlatımıyla değilde Stemei.de kaynağını kullanarak işlemlerin aynısını yaptım, menüye sesli onay ON/OFF seçeneği geliyor ancak ON konumuna almama rağmen kilitleme veya açma işleminde ses alamıyorum.
2) Açılış Logosu
Açılış logosunu seçenek kutusundan seçtikten sonra VCDS "Code Rejected. 31 Out Of Range" hatası veriyor.
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Telefonunu öğrenebilir miyim?kablo olmadan yardımcı olamam zaten hocam [emoji4]
Bendeki menü böyle değil resim atayım akşam eve geçtiğimdehttp://ankk-vagcom.com/a3-8p-confirmation-de-verrouillage-des-portieres-cle/ şu adreste gördüğüm kadarıyla her biti işaretlememek lazım. Sadece horn yazanları işaretleyip tekrar dener misin. Sende alarm varsa ayrı tabi.
Benim bildiğim malesef olmuyor. Yeni pololarda ayna sinyalleri için ayrı kanal var ve onlarda yapabiliyoruz ama bizde ayrı kanal olmadığı için olmuyor.
ayna sinyallerinde kanal yok hocam. O yüzden mudahale edemiyoruz.@fcsrn Bende polodan gördüm o yüzden sormak istedim. Peki ön sinyaller ile aynaları bağlayamaz mıyız ? Ambiyansı ile ön sinyalleri bağlamak gibi