Ayprensi16
Yeni Üye
- İsim
- Zeynel
kablo olmadan yardımcı olamam zaten hocam
Act mod vAr kod bölümünde hızlı gaz tepkisi için cam kumandaya basılı tutularak kapanıyor aksi tehlikeli olabilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gaz tepkisi için @Beşiktaş1903 Mustafa Hocamızın dediği gibi ACT Performans kodlamamız var.
Camlar içinde sanırım henüz öyle bir seçenek yok malesef.
Hocam sinyal verince çakarlı yanarsa sinyal-sis-sinyal-sis şeklinde benim için yeterli olur.Sinyal ile dörtlü olayını şuanki bilgilerimize göre ayıramıyoruz ancak sis farının sinyal vermesi için yanık halde olması gerekmiyor. Siz Nasıl yanmasını istediğinize karar verin gerisini hallederiz.
Aynen Hocam. Menüye geliyor. Buyurun bu da benim çektiğim video.Hocam media menüsünede geliyormu videodaki gibi?
Nasıl yani, sisler açık olmasa bile sinyal verince çakarlı mı yanacak?Sinyal ile dörtlü olayını şuanki bilgilerimize göre ayıramıyoruz ancak sis farının sinyal vermesi için yanık halde olması gerekmiyor. Siz Nasıl yanmasını istediğinize karar verin gerisini hallederiz.
Onlar da yanar Eren'im [emoji4]Nasıl yani, sisler açık olmasa bile sinyal verince çakarlı mı yanacak? Arka stoplar neden olmuyor. :000339-medium:
Teşekkür ederim bugün VAG store'da 50 tl ye açtırdım.Biraz aceleye geldi.Orhan dedi:Hocam ankarada arkadaşlar var. ayrıca buluşmaları takip edin bir arkadaşımız yardımcı olabilir size.
Bende yanmıyor. Frene bastığımda devreye giriyor. Frenden ayağımı çekince sadece sinyal kalıyor. :000072-medium:Onlar da yanar Eren'im
Hocam merhaba.Merhaba arkadaşlar vag kablo almayı düşünüyorum 2016 golf bu konuda yardımcı olursanız sevinirim alacağım linkleride paylasırsanız sevinirim