- İsim
- cihangir Şengezer
Tamam ben yarın çıkıyorum çarşamba günü ordayım kısmetse arayın mesaj atın hallederizSent from my iPhone using Tapatalk
[/quote
Tamamdır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam ben yarın çıkıyorum çarşamba günü ordayım kısmetse arayın mesaj atın hallederizSent from my iPhone using Tapatalk
[/quote
Tamamdır
Kablo var dimi sende?Tamam ben yarın çıkıyorum çarşamba günü ordayım kısmetse arayın mesaj atın hallederizSent from my iPhone using Tapatalk
EvetKablo var dimi sende?Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Evet Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli HocamArkadaşlar bir de bişey soracağım
Kodlama ile direksiyondaki sesli komut devreye alınabiliyor mu?
Ben de özellik aktif değil yazıyor düğmeye basınca
Sanırım comforline larda bu özellik kapalı
Biraz araştırdım konuyu 4 tane daha sensör eklemek kablolama falan gerekiyormuş sanırımBir de şimdi YouTube da izledimKodlamayla otomatik park özelliği de açılıyor
Aynen öyle hocam sensor ve kodlama gerekli.Biraz araştırdım konuyu 4 tane daha sensör eklemek kablolama falan gerekiyormuş sanırım
Meşakkatli iş
Ctrl-alt-del ile görev yöneticisini açın. Arka planda vcds programı olacaktır. Masaüstünde programın ikonuna durmadan tıklayın. O arkaplanda ki vcds sayısı 3 olduğu zaman açılıyor program. Çok yaşadım o durumu.kablom calışmıyor hocam pc program acılmıyır
Hocam ben döndüm 05379561408 numaram whatsapp'tan yazın görüşelim@Gökhan Bilgin haber bekliyorum hocam sizden