Hocam 2016 model araçlara kodlama yapıyorum, bir problem yaşamadım. Kablom 15.7Aracını 2016 da almış olup 15.7 veya 15.7.1 ile kodlama yapan yaptıran kişi var mıdır? Satıcının bana "alma bu sana uymaz" dediginden dolayı daha sipariş vermedim büyük bir sabırla yaptıran bir kişi bekliyorum. Kimsenin de kablosuna bir zarar vermemek adına yardım için istekte bulunmuyorum. 1 kişi çıksa da ben yaptırdım derse şüphelerimden kurtulup sipariş edecem kabloyu.
1 ay önce teslimden 5dk sonra 15.7.0 kablom ile lane assist dahil tüm özellikleri açtım Siz alın.Aracını 2016 da almış olup 15.7 veya 15.7.1 ile kodlama yapan yaptıran kişi var mıdır? Satıcının bana "alma bu sana uymaz" dediginden dolayı daha sipariş vermedim büyük bir sabırla yaptıran bir kişi bekliyorum. Kimsenin de kablosuna bir zarar vermemek adına yardım için istekte bulunmuyorum. 1 kişi çıksa da ben yaptırdım derse şüphelerimden kurtulup sipariş edecem kabloyu.
@FinGOLFin, @Orhan Hoca'mın önerisi üzerine linkteki satıcıdan bu ürünü aldım, 15 günde elime ulaştı
http://www.aliexpress.com/store/product/VAG-COM-15-7-VAGCOM-15-7-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/1171252_32643017887.html
Vag grubu araçların hepsinde çalışır