Her sürümde ek özellik ekleniyor diyemeyiz ama mesela 12.12de açamadığımız 1-2 özelliği 15.7de açabiliyorduk. Sürüm değişikliğinin asıl nedeni araçların model yılına uyumlu olması için.vag.com 16.3.1 beta olarak test ediliyormuş her yeni sürümde eklenen neler oluyor acaba?
Hocam yeni sürümde eski sürümlerde ulaşılamayan kontrol edilemeyen bazı kanallara erişim imkanı sağlanabiliyor. Mesela 12.12 ya da 14.10 sürüm kabloda rain closing açılamıyorken 15.7 sürüm kablo ile açılabiliyor. Gerçi en az 15.7 sürüm kablo isteyen araçlarda yağmur sensörü nedeniyle rain closing açılıyor ama maalesef çalışmıyor, o da ayrı bir mevzuvag.com 16.3.1 beta olarak test ediliyormuş her yeni sürümde eklenen neler oluyor acaba?
oo fr mı? hayırlı olsunMerhabalar
Yarın nasip olursa Leon Fr alıyoruz kodlamalar Golfle aynı mı acaba ?
Çok teşekkür ederim abi rahatsız edicem@Onur hayırlı olsun dostum. Genel itibariyle aynı. Sadece Eren'in de söylediği gibi ışık kanallarında farklılık olabiliyor. Takıldığın yerde bir mesaj at çözeriz inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk
Golf duruyor abi. Bu aksam yapacağız kodlamalari kodlari sitelerden buldum cevirdim, derledim. Onlarida burada ayrıca paylascam abiOrhan Hoca dedi:onur golfe ne oldu?yapabildin mi kodlamayı?
leon kodlarına buradan da bakarsın ama FR ile aynımıdır bilmiyorum tam olarak.
http://www.stemei.de/pages/coding/seat-leon-5f.php