yusuf
Yönetici
Evet Apo usta yaptı. 15 gün civarı geldi.Şimdi oldu hocam. Kaç günde geldi size? Montajını apo ustaya mı yaptırdınız?
Evet Apo usta yaptı. 15 gün civarı geldi.Şimdi oldu hocam. Kaç günde geldi size? Montajını apo ustaya mı yaptırdınız?
Teşekkürler hocam. Son olarak apo usta montajını kaça yaptı? Aracı alalı 4 sene olacak ufaktan değişiklik yapmaya başlayacağım. Umarım sıkıntısız olur.Evet Apo usta yaptı. 15 gün civarı geldi.
Hocam sıkıntısız olacaktır. Fiyat için arayıp teklif alınız. Ben birçok işlemi aynı anda yaptırdım fiyat vermem doğru olmaz o yüzden.Teşekkürler hocam. Son olarak apo usta montajını kaça yaptı? Aracı alalı 4 sene olacak ufaktan değişiklik yapmaya başlayacağım. Umarım sıkıntısız olur.
Devamında yapmayı planladığım şeyler var.Maşallah , tam gaz devam yusuf hocam . Bu tarz arabaların bilinçli ellerde olması sevindirici .Taktığınız donanımlardan sonra eksik donanım kaldı mı ?
Hocam keyless yoksa kesinlikle onu listeye ekleyin derim . Bence mavi kadran hayaletden daha güzel . Koltuk olarakta yabancı forumlarda birçok kişinin yaptığı gibi recaro koltuk takabilirsiniz . İç mekanı çok değiştiriyor normal r koltukları çok sıradan geliyor bana .Devamında yapmayı planladığım şeyler var.
Hafızalı elektrikli masajlı koltuk takma düşüncem var. Bunun için çıkma passat koltuğu arıyorum. Passat koltuğunun altı benimkinin üstü kullanılarak orjinal şekilde montaj yapılacak.
Lastik basınç sensörü takmayı düşünüyorum malum 19 jant var.
Audi r8 direksiyonundaki tuşları temin etmeyi ve takmayı düşünüyorum. Race moda tek tuşla geçmek güzel olacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 20905
Bu arada yazmayı unuttum mib 2.5 discover pro taktırdım. Bunu hayalet ekran ile süsleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 20906
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Hayırlısı ile 1-2 hafta içinde arkaya 2. Çoçuk koltuğu eklenecek. Bunu da opsiyon sayabiliriz
Parça olarak 4 civarı tuttu.Hocam ses sisteminin maaliyeti nedir ?
Hocam gösterişten ziyade konfor odaklı olmam gerekiyor hafıza ve elektrik ihtiyaç bir nevi. Aracı eşimde kullanacak. Mavi kadranı ben de beğeniyorum. O yüzden hayalet en sona kalıyor. Ses yalıtımı dynaudio takılırken yapılacak.Hocam keyless yoksa kesinlikle onu listeye ekleyin derim . Bence mavi kadran hayaletden daha güzel . Koltuk olarakta yabancı forumlarda birçok kişinin yaptığı gibi recaro koltuk takabilirsiniz . İç mekanı çok değiştiriyor normal r koltukları çok sıradan geliyor bana .
2. Çocuk içinde maşallah belki ses yalıtımı yapılabilir daha komforlu ve sessiz bir yolculuk için .
Maşallah TR'de tek olmuştu çoktan, şimdi de dünyada nadir olmaya çok yakın bir Golf RRetrofit işlemleri kaldığı yerden devam ediyor.
Çıkma passat highline koltuğu sayesinde ön iki koltuk elektrikli hale geldi. Sürücü tarafı masajlı ve hafızalı. İşlemler Apo usta da yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 21466
Ekli dosyayı görüntüle 21467Ekli dosyayı görüntüle 21469
Çevre görüş için ön kamera da takıldı. Şu An ön ve arka aktif. Ön kamera acc radarının hemen altında duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21468