yusuf
Yönetici
Hayır hocam. Yeri gelmişken benim bcm kadran renk değişimi desteklemiyor.Bcm değişimi yaptinizmi ?
Hayır hocam. Yeri gelmişken benim bcm kadran renk değişimi desteklemiyor.Bcm değişimi yaptinizmi ?
Kullanici profil olayi bizim bcmlerde oluyor muHayır hocam. Yeri gelmişken benim bcm kadran renk değişimi desteklemiyor.
Oluyor hocam. Easy entry dahil herşey tamam.Kullanici profil olayi bizim bcmlerde oluyor mu
Anahtarsiz giriş?Oluyor hocam. Easy entry dahil herşey tamam.
Yok hocam onun mümkünatı var mı emin değilim henüz. Easy entry koltuk için. İnerken geri gidiyor. Kontak çevirince hafıza ya dönüyor tekrar.Anahtarsiz giriş?
Var tabiki giris calistirma yapılıyor ama maliyetli tabiYok hocam onun mümkünatı var mı emin değilim henüz. Easy entry koltuk için. İnerken geri gidiyor. Kontak çevirince hafıza ya dönüyor tekrar.
Şu aracı canlı görmek isterdim. Maşallah. HP & TORK'a yönelik bir çalışma düşünüyor musunuz? Stock değerleri nedir?Yok hocam onun mümkünatı var mı emin değilim henüz. Easy entry koltuk için. İnerken geri gidiyor. Kontak çevirince hafıza ya dönüyor tekrar.
Koltuk desenini soruyorsanız R koltukları hocam. Ama koltuk altyapısı B8 Passat. Çıkmacılardan bulabilirsiniz.@yusuf Koltuklar sahane olmus, gule gule kullanin, B8'in koltuklari mi? Ben de uzun suredir koltuk ariyorum ama bulamadim.
Bir aksilik olmazsa bundan daha güzel araç almak çok zor. İnşallah uzun yıllar binerim.Yusuf Başkan çok güzel 10 numara olmuş eline sağlık. En çok istediğim özellik (özellikle eşli kullananlara ideal) Yapacak bir şey kalmayınca araç satılırmış Ama biz biniciyiz değil mi ?
Onlara dokunmayı düşünmüyorum hocam. Vw Mühendisleri sağolsun fazla fazla koymuşlar. Günlük kullanım için fazla bile.Şu aracı canlı görmek isterdim. Maşallah. HP & TORK'a yönelik bir çalışma düşünüyor musunuz? Stock değerleri nedir?
Yusuf kardesim herseyi birak once su plakayi ve plakaligi degistir. O nasil bir font nasil bir sekildir.Retrofit işlemleri kaldığı yerden devam ediyor.
Çıkma passat highline koltuğu sayesinde ön iki koltuk elektrikli hale geldi. Sürücü tarafı masajlı ve hafızalı. İşlemler Apo usta da yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 21466
Ekli dosyayı görüntüle 21467Ekli dosyayı görüntüle 21469
Çevre görüş için ön kamera da takıldı. Şu An ön ve arka aktif. Ön kamera acc radarının hemen altında duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 21468