Evet, bu ayarların hepsi açık, zira B8 kasa passat ta ve 2013 ve 2016 golf Highline araçlarda sorunsuz gösteriyor.@Culture33 https://support.apple.com/tr-tr/HT207227 hocam bu linktekileri uygulamış mıydınız?
Selamlar, maalesef değil. Diğer araçlarda sıkıntı yok, sadece 2018 modelde var. buna rağmen dediklerinize bakayım dedim ama carplay'den sonrası Volkswagen-Kilitliyken Car Play'e izin ver tık'ı seçenekleri yok. zaten diğer araçlarda bunların hiçbirisini yapmıyordum. bluetooth ile bağlanmam yeterli oluyordu.Sorununuz buyuk olasılık Teelefon - Ayarlar - Genel - Carplay - Volkswagen - Kilitliyken Car Playe izin ver tikiniz kapalı bunu açın telefon kılıt moduna gırdıgınde dahı calısmaya devam etsin.
Günaydınlar, kopma sorunu diğer arkadaşa ait, bendeki park edilmiş araba bilgisinin 1 aydan sonra hiç vermemesi ama diğer araçlarda vermesiydi. ama ilginiz için teşekkür ediyorum.@Culture33 carplaye bluetooth ile bağlanamazsınız zaten vw de. Bu dedıgım secenekler ilk baglantı sonrası telefona gelıyor ve sız bu arabayı unut demedıgınız muddetcede sılınmez. Ben hıc bır kopma sorunu yasamıyorum
Önceki mesajları okumadım ama kablonuz orijinal değilse o da sebep oluyor.İyi bayramalar iyi günler .Bu soruna çözüm bulan oldu mu sorun halen devam ediyor mu ?( Carplay de kopma sorunu )
@ilker80 Hocam kabloyla falan alakası yok, usb soketi çok kullanıldığından en ufak sarsıntı da atıyor carplaydan bir de telefonda hücresel veri azaldığı zaman yani internette yavaşlama olduğu zaman telefon çekmediği zamanda atıyor.