Buyuk ihtimalle ondan ama usb soketteki enerji kablosunun kalitesiz ince olmasindan kaynakliSoketi ve üniteyi sonradan taktırdım aceba ondan mı
Çözümü @CemK biliyor ben dahil bir kac arkadasin sorunu çözmüstü
Buyuk ihtimalle ondan ama usb soketteki enerji kablosunun kalitesiz ince olmasindan kaynakliSoketi ve üniteyi sonradan taktırdım aceba ondan mı
Hocam soketinizde problem varsa tüm kablolarla sorun yaşamanız normal.@frknyldrm Tamam işte alakası olmadığını bende tecrübe ile söyledim bütün kablolar ile denedim yine atıyor. Reset attım, İOS son sürümünü yükledim yine aynı yine aynı. Hatta şunu söyleyeyim Gebze- Kars arası uzun yol yaptım nerede şebeke gittiyse carplay orada kesildi, şebeke geldiği zaman tekrar bağlandı otomatik olarak
Telefon sarj edebilir yeterli enerji gelmedigi icin CarPlay kesilebiliyor[mention=11839]HONEY[/mention] hocam bağlantı koptugunda halen şarj edıyor sokette sıkıntı olsa şarj etmezdi galiba ?
Iphone X'de aynı tecrübeyi ettim. Aftermarket kablo ile bağlantı sorunu yaşıyordum. Orjinal kablo ile yaşamadım. Sebebi ne bilmiyorum böyle bir durum var.Bunlarda sorun varken kablodan kabloya sonucun değişmemesi kablo ile alakalı olmadığı anlamına gelmez ki. Ben sorunsuz soket ve internetim ile kablodan kabloya fark ettiğini tecrübe ettim. Cihazım android bu arada