murat644
Üye
- İsim
- Murat
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, Kesinlikle haklısın hocam aynı fikirdeyizEllerinize sağlık. Gerçekten çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Benim aracım da comfortline ama acc, line assist, vs full bir araç. Yakın bir zamanda fırsat bulabilirsem traffic işaretleri okuma, yaya koruma ve uzun far asistanını açmayı düşünüyorum. Bunun yanında arka stop için kesinlikle 7.5 düşünün. Açıkçası ben de düşünüyorum. Eğer sizin uygulamanızın maliyeti düşük olursa ben de yaptırabilirim. Bu arada discovery düşünüyorsanız da yine 7.5 düşünün çünkü dijital ekran da yaparsanız gerçekten çok kullanışlı oluyor. Çünkü o şekilde bir araç kullandım ve gerçekten tadı damağımda kaldı.
Keyless yapamıyorsunuz şu an için, çünkü immobilizer aktive edilemeyebiliyor ve maliyeti gerçekten çok yüksek hocam onun yerine başka bir donanım yapsan daha çok keyif alabilirsinHocam emeğinize sağlık benimde aracım da istediğim özellik anahtarsız giriş ve calistirma birde koltuk ısıtma herhalde seninkilerin yaninda benim istediklerim daha ekonomik kaliyor.Bu koltuk ısıtma ve anahtarsız calistirma hakkinda bilgin varmi