Eksik kodlanmıştır, kodlattığınız yere durumu anlatın yeniden front assist ile kodlasınlar@murat644 hocam ben ACC'yi ender elektronikte taktirdim, sizin videonuzu gorunce dun onune koli koyup test ettim fakat hic bir sekilde frenleme yapmadi. Gozden kacirdigim bir sey mi var?
Front asisst menulerde var ve aktif gozukuyor. Baska araclara karsi acil frenleme yapiyor, onu test ettik. Ayni buradaki gibi davraniyor;Eksik kodlanmıştır, kodlattığınız yere durumu anlatın yeniden front assist ile kodlasınlar
Bu özelliklerin kazanilmasi icin ön cama kamera takılıyorŞerit takip asistanı ve trafik levha algılayıcı için far sensörü ya da yağmur sensörü olması yeterli mi?
Bu sensörler var ise kodlama ile şerit takip asistanı aktif hale getirilebiliyor diye biliyorum.
Eğer bu saydığım sensörler var ise ön cam değişimine yine de gerek var mı?
Bu arada elinize sağlık.
Şerit takip ve tabela için ön cama kamera takılmalı. Far sensörü ve yağmur sensörü başka. Uzun far asistanı olsa dediğiniz mümkün olurdu amaŞerit takip asistanı ve trafik levha algılayıcı için far sensörü ya da yağmur sensörü olması yeterli mi?
Bu sensörler var ise kodlama ile şerit takip asistanı aktif hale getirilebiliyor diye biliyorum.
Eğer bu saydığım sensörler var ise ön cam değişimine yine de gerek var mı?
Bu arada elinize sağlık.
Hayır o sadece far sensörü. Kısa far yansın mı yanmasın mı o işe yarar.@yusuf Far anahtarında AUTO var ise uzun far asistanı var demek mi oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 20274