Youtubeda ingilizce olarak aratırsanız bulabilirsiniz sanırım 4 ay önce fln izlemiştim[mention=4155]mutlubey17[/mention] Teşekkürler kardeşim , kendim değişmeyi düşündüm fakat araştırdım nette video bulamadım linki varsa paylaşırmısın ?
Youtubeda ingilizce olarak aratırsanız bulabilirsiniz sanırım 4 ay önce fln izlemiştim[mention=4155]mutlubey17[/mention] Teşekkürler kardeşim , kendim değişmeyi düşündüm fakat araştırdım nette video bulamadım linki varsa paylaşırmısın ?
Yağlama vs geçici çözümler oluyor. kilit mekanizmasının değişmesi gerekiyor.
Yazın garantiden serviste değiştirmiştim parça kodu: 5C6 810 773KTRY 80.70 31%OFF | 1 PCS Yakıt Kutusu Dolgu Kapı Kontrol Actautor Motor Için Golf MK7 J etta MK6 Passat B8 56D 810 773 C 5C6 810 773 H
https://a.aliexpress.com/cmOxBw97z
Sabah 11 de 69 a düşecekmiş.
1 tane satın alıp şansımı deneyeceğim ben. Sadece parça kodundan emin olamadım. Serviste değişenler varsa eğer servis formunda parça no varsa buraya yazmanızı rica ederim
Ürünü kargoya vermediler,siparişi iptal ettim. Son birkaç siparişim böyle oldu.@Kysr038 sonuç ne oldu?
Ben de Şubat 2018 de ücretli değiştirmişim ama ne yazık ki taktıklarının kodu 5C6 810 773H, eskisinden takmışlar, demek ki o zaman güncellenmemiş .Yazın garantiden serviste değiştirmiştim parça kodu: 5C6 810 773K
Fiyat 280 lira (aracın yaşına göre parça fiyatı ve işçilikte %15 - %30 arası zubizu indirimi yapılır)
Aliexpress. 'ten alsanız vergi dahil 95-100 lira arası bir rakama gelir..
Yo 15 gün kargolama süresi dolduğu için otomatik iptal oldu.@Kysr038 hocam aliexpressde beklemeniz lazım elbet kargoya veriyorlar. gelmesi şansa bağlı 1 2 ay sürebilir ama geliyor genelde.
Yok hocam öyle düşünmeyin., sizin değiştirdiğiniz zamanla benim değiştirdiğim zaman arasında neredeyse 1,5 sene fark var.,Ben de Şubat 2018 de ücretli değiştirmişim ama ne yazık ki taktıklarının kodu 5C6 810 773H, eskisinden takmışlar, demek ki o zaman güncellenmemiş .