Gene zor bi karar sizi bekliyor ölese. midline alıp sonra doldurmak istediğinizde comfortline a göre daha maliyetli olacaktır. ama 2 yaş daha yaşlı olmayacak aracınız. benim özellikle işim olmaz ben yoluma bakarım diyorsanız 2020 mantıklı seçim. ama ben boş araca binmem ufak ufak doldururum derseniz de bu sefer comfortline daha mantıklı seçimYorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaştığınız için sağolun. 1.0 tsi işimi görecek gibi .
1.0 highline için bütçe yetişmiyor. Azami 220 bin tl bütçe ile iki seçeneğim var:
Birincisi 2018 model,30 bin km,comfortline ,110 bg.
İkincisi 2020 model, sıfır veya 5bin km, midline ,115 bg.
Bizimki eski kafa yeni ve az kullanılmış olduğu için ikinci seçeneğe gidiyor. Ama sizin yorumlarınızdan birinci seçeneğe yönelmem gerektiğini anlıyorum. Şu an halen 82 bg getz kullanıcısı olduğumdan ikisi de bana 'comfort'
Vereceğiniz karar şimdiden hayırlı olsun. Zaten Getz den sonra hangisini alırsanız alın sizi mutlu eder.Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaştığınız için sağolun. 1.0 tsi işimi görecek gibi .
1.0 highline için bütçe yetişmiyor. Azami 220 bin tl bütçe ile iki seçeneğim var:
Birincisi 2018 model,30 bin km,comfortline ,110 bg.
İkincisi 2020 model, sıfır veya 5bin km, midline ,115 bg.
Bizimki eski kafa [emoji4] yeni ve az kullanılmış olduğu için ikinci seçeneğe gidiyor. Ama sizin yorumlarınızdan birinci seçeneğe yönelmem gerektiğini anlıyorum. Şu an halen 82 bg getz kullanıcısı olduğumdan ikisi de bana 'comfort' [emoji4]