Beyler belki yapmak isteyen olur arka koltuk altı ledleri aliexpressden buldum siparişi verdim..önlerde ambiyans aydınlatması olan araçlar için kablo ve 2 led lamba..orjinal kadar olmasada bence idare eder..(yapanların resimlerinden anladıgım kadarıyla) önlere kablo T şeklinde ek yapıp arka koltuk altına getiriliyor .. vergi dahil 150tl gibi çıkacak sanki..arkadaşlar bana ön arka ambiyans aydındatması ürünleri lazım..aliexpressden alıcam..bende comfortline var öndekilerin şiddeti bence az..değişicem..önden arkaya kablo çektim arka koltuk altında yerler mevcut..burası için ve öndeki mevcutları değişmek için...yardımcı olurmusunuz..
ben aldim.bu urunu bugun geldi 20 gunde gelio ama 26 tl vergi cikior aliexpresinde tadi kalmadi vallaBeyler belki yapmak isteyen olur arka koltuk altı ledleri aliexpressden buldum siparişi verdim..önlerde ambiyans aydınlatması olan araçlar için kablo ve 2 led lamba..orjinal kadar olmasada bence idare eder..(yapanların resimlerinden anladıgım kadarıyla) önlere kablo T şeklinde ek yapıp arka koltuk altına getiriliyor .. vergi dahil 150tl gibi çıkacak sanki..
http://tr.aliexpress.com/item/32860223043.html?spm=a2g0n.shopcart-amp.item.32860223043&
Bu parça Türkiye’de satılıyormuAliexpresten aldığım arka cam spoiler, malzeme kalitesi iyi, ölçüler iyi, çok az kısalık kalıyor ama hepsi böyle sanırım, bir de yapışkan bandı kaldırıp siyah silikon ile önce üsten sonra altan hizalayarak yapıştırsanız daha iyi oluyor, yoksa alttan hizası olmuyor.
TRY 90.46 35% İndirim | Karbon Fiber arka pencere yan Spoiler kanat VW GOLF 7 için MK7 GTD R 2014-2018 araba-styling oto aksesuarları
https://a.aliexpress.com/lCaFDF8k7
Ekli dosyayı görüntüle 26221
Ekli dosyayı görüntüle 26222
Ekli dosyayı görüntüle 26223
Ekli dosyayı görüntüle 26224
Ekli dosyayı görüntüle 26225
Hocam farklılık iyidir. Hoş görünüyor. Sıkıldığınızda değişiklik yapılabilir.Siparişim bugün gelmişti, az önce taktım, anca zamanım oldu.
Tuşlarıda sipariş etmiştim onlarda bugün yarın gelir onlarıda değiştireceğim. Yalnız uzun olan parça tam oturmuyor.
Ancak görünüş itibari ile ben iyi buldum. Sizce sadece altı mı takmalıyım yoksa böyle iyi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 26608
Ekli dosyayı görüntüle 26609
Ekli dosyayı görüntüle 26610
Ekli dosyayı görüntüle 26611