Gri tonlamalar gerçekten hoş durmuş, çok sade duruyor.Ürün satıştan kalkmış, o yüzden link yok fakat golf 7 krom aksesuar diye aratırsanız başka satıcılardan bulunur. Ben böyle göz yormayan şık dokunuşları yakıştırıyorum, canlısı daha iyi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26612
Ekli dosyayı görüntüle 26613
bu şekilde kullanmak daha mantıklı sanki. Anahtar yere düştüğünde metal aksam koruma da yapacaktır aynı zamanda agır durup şık görünüşü de hoş.Siparişim bugün gelmişti, az önce taktım, anca zamanım oldu.
Tuşlarıda sipariş etmiştim onlarda bugün yarın gelir onlarıda değiştireceğim. Yalnız uzun olan parça tam oturmuyor.
Ancak görünüş itibari ile ben iyi buldum. Sizce sadece altı mı takmalıyım yoksa böyle iyi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 26608
Ekli dosyayı görüntüle 26609
Ekli dosyayı görüntüle 26610
Ekli dosyayı görüntüle 26611
Sağolun Ender hocam, tek can sıkan tarafı uzun parçanın tam oturmayışı, onada bakmadığım sürece sorun yok, görünüş itibariyle evet ağır ve şık duruyor. Mat metal.bu şekilde kullanmak daha mantıklı sanki. Anahtar yere düştüğünde metal aksam koruma da yapacaktır aynı zamanda agır durup şık görünüşü de hoş.
hayırlı olsun..
Tavsiye ederim hocam, özellikle mat çok hoş duruyor. Tuş takımıda yıprandıysa mutlaka değiştirin.hayırlı olsun..
bende geçen gün rastladım aynı ürüne
düşündüm alayım mı diye
mat krom ve tuş takımı (benimki bir miktar yıprandı) gayet şık olmuş
Ürünü burdan sipariş verdim hocam,@Recep Gül Tuş takımını nereden almıştınız ve kendimiz kolay değiştirebilir miyiz sevgili arkadaşım.