Golf 7 serüvenim 2016 mayıs ayında sıfır mk7 almamla başladı.Daha sonra evlilik hazırlıkları sürecimde yaklaşık 1.5 sene kullandıktan sonra sattım.Ne alayım derken yine bir golf 7 almış bulundum.Bu kez dsg tercih ettim.Araç alırken dikkat ettiğim birkaç prensibim var. Kaza boya durumu,cam tavan ve km'nin düşük olması.Bu 5 Golfüm.Bu sınıfta beni bütçem dahilinde en mutlu edecek aracı tercih etmeye çalışıyorum.Biraz eskileri hatırlayalım öncesinde isterseniz.3 beyaz,1 tungsten golf 7,mystery blue leon fr facelift manuel.
2016 model 1.4 tsi dsg ilk sahibinden 14.500 km'de aldım.Araç 5 aydır Ankara'da evin bahçesinde duruyormuş.Akü başı sökük kullanılmıyordu.Yanına gittiğimde kendim taktım ve sorunsuz çalıştı çok şükür.Araçta highline pakete ekstra
Anahtarsız giriş,çıkış ve çalıştırma (keyless)
Cam tavan
Ve sonradan 60 yaşındaki eski sahibi amcamızın taktırdığı discover pro mevcut
Sanırım bu aracıma 1 senedir evde beklettiğim st xta coilleri takacağım çünkü şuanki konforundan fazlasıyla memnunum ve bozulsun trim sesi gelsin istemiyorum yay,pres vs.gibi uygulamalarla şimdilik.İstanbul’a gelir gelmez ön cam hariç tüm camlara film,app plaka,Birde eski sahibinin taktığı nikelaj aksesuarları söktüm.
2016 model 1.4 tsi dsg ilk sahibinden 14.500 km'de aldım.Araç 5 aydır Ankara'da evin bahçesinde duruyormuş.Akü başı sökük kullanılmıyordu.Yanına gittiğimde kendim taktım ve sorunsuz çalıştı çok şükür.Araçta highline pakete ekstra
Anahtarsız giriş,çıkış ve çalıştırma (keyless)
Cam tavan
Ve sonradan 60 yaşındaki eski sahibi amcamızın taktırdığı discover pro mevcut
Sanırım bu aracıma 1 senedir evde beklettiğim st xta coilleri takacağım çünkü şuanki konforundan fazlasıyla memnunum ve bozulsun trim sesi gelsin istemiyorum yay,pres vs.gibi uygulamalarla şimdilik.İstanbul’a gelir gelmez ön cam hariç tüm camlara film,app plaka,Birde eski sahibinin taktığı nikelaj aksesuarları söktüm.