Evet Kağıthanede oturuyorum.Normalde mecidiyeköydeyde ailemle oturuyordum 5 ay önce evlenip buraya taşındım.Apartman otoparklı yalnız girişinde bi tadilat gerekiyor şuan beklemedeyim malesefHocam nerde oturuyorsunuz kağıthanenin o rampası gibi duruyor
Leon güzel bir araç görünüşü radikal daha dikkat çekici.Fakat kalite olarak golfün gerisinde.İmkan varsa öncelik golf olmalı yoksa makyajlı kasa (facelift)fr olmalı.Hayırlı olsun. Leon hakkında görüşleriniz nelerdir golf-leon karşılaştırması yapabilir misiniz ?
O rampa biraz sıkıntılı tam park edin orayaEvet Kağıthanede oturuyorum.Normalde mecidiyeköydeyde ailemle oturuyordum 5 ay önce evlenip buraya taşındım.Apartman otoparklı yalnız girişinde bi tadilat gerekiyor şuan beklemedeyim malesef
İki aracında kendine göre güzel yanları var. Güvenlik olarak golfe göre büyük eksikleri olan bir araç değil leon.Hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar herkese. Golften sonra Leon nedir ? Işık oyunlarına aldanmayın, öncelik can güvenliğiniz ! Paranızı paraya verin, araya değil..
Hayırlı Cumalar, hayırlı sabahlar herkese. Golften sonra Leon nedir ? Işık oyunlarına aldanmayın, öncelik can güvenliğiniz ! Paranızı paraya verin, araya değil..
Her araç birbiri ile kıyaslanabilir. Leonun artısı da var eksisi de. Genel olarak bakarsak leon da parasının hakkını veren araç golf de parasının hakkını veren araç. En temel fark kaliteli malzeme ve işçilik. Leon dış görüntü ile öne çıkarken golf iç tasarım ile öne çıkıyor. Tamamen tercih meselesi. İkisini alana da saygı duyarım.Leon ile Golfu ciddi ciddi karsilastiracak bir yorum okumadım.Teknik olarak kalite olarak üretim kalitesi olarak hangi şasiye gore üretilmektedir vs.Bayiye gidip incelediğim de iki aracinda Golfte torpido davlumaz vs haliflex kaplama Kapi döşemeleri kaplama falan.Ama bunlar gorebildiklerim daha da detayli birseyler olmali.Yani iki araç arasinda bu fiyat farkina bakildiginda.Yada Golfle leonu kiyaslamak ta hatali bir dusunce mi...
Teşekkür ederim.Benimde ilk sıfır aracım tungstendi rengini beğeniyordum ama pasifikte istediğim renkler arasındaydı.2 sene sonra kısmet oldu ama aldık çok şükür ki.@driver_can
Hocam merhaba. Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Şuan mk7.5 kullanıcısıyım rengi beyaz. Mk 7 im tungsten griydi. Arabayı aldıktan yaklaşık 2 ay sonra eşim pasifik mavi rengi görmüştü, direk bana niye bu renkten almadın çok güzelmiş demişti. Şuan olsa favori renklerim pasifik mavi ve gün batımı kırmızısı olurdu kesinlikle