seferhasdemir
Üye
hocam camı hangi serviste değiştirdiniz acabaVw yetkili servisinde yaptırdım. Yapmak zorundalar. 34rj7063 bu plakaya yapılan işlemin aynısını yapmaları gerekir.
hocam camı hangi serviste değiştirdiniz acabaVw yetkili servisinde yaptırdım. Yapmak zorundalar. 34rj7063 bu plakaya yapılan işlemin aynısını yapmaları gerekir.
ben kasko ile değişmek istiyorum fark çıkarsa ödemeye razıyım ama şasi no ile alakalı olmayan parçayı takarlar mı bilemiyorum. bu cam işi çok stresli@seferhasdemir Ümraniye avek ama ben cebimden yaptırdım. Kasko kullanmadım
ben kasko ile değişmek istiyorum fark çıkarsa ödemeye razıyım ama şasi no ile alakalı olmayan parçayı takarlar mı bilemiyorum. bu cam işi çok stresli
Hocam camınızda gerçekten bir hasar varsa kaskodan değiştirin tabi ama sağlam camı kırıp değiştirme gibi bir durum varsa hiç girmeyin derim o işe.@yusuf Servis üzerinden ilerlemek benim için vakit kaybı olacak. O yüzden özel iş yerleriyle konuyu görüşeceğim. Orijinal camı da servisten sipariş ederek temin etme yoluna gideceğim.
Hocam selamlar aracınızda olan front assist radarı adaptif hiz sabitlemeyi destekliyor, tiguanda acc tuslari direksiyonda ise onlarin alınması gerekli ve tekrar aktivasyona ihtiyacı var maliyet çıkarırız@forjust1day hocam merhaba, öncelikle elinize sağlık. Benimnaracim 2016 tiguan yeni kasa front asist var, ben acc ekletmek istiyorum mümkün müdür ort . Maliyet ne olur acaba teşekkürler
2019 composition media da ses kontrol aktif edildiğinde öndeki sürücünün sesi arkaya hoparlörlerden duyulma özelliği de kazandırılıyor mu? yoksa media türünün özelliği mi? ses kontrol açıldığında ne gibi özellikler eklenmekte?Voice ve app connect olarak birlikte 2 aktif edebiliyoruz hocam.
@İlker34 İlkercim selam ebay dan satın alma uzun bir zamandır paypal TR'dan çekildiği için para transferi yapılamaması sebepli olmuyordu; bu durum ortadan kalktı mı yoksa ebay de bunu aşmanın başka bir çözümü mü var?@Evrimerol
Hocam yakın zamanda bu işleri yapan biri olarak söyleyebilirim ki korkutacak maliyeti yok. Tek gereken doğru zamanlama. Acele etmeden parçaları uygun fiyata satın almak. Ben a3 için yaptım. Audi bazı parçaları inanılmaz pahalı satıyor. En büyük maliyet ön cam. Gerisi ebay AliExpress üzerinden alınacak parçalar. Eğer doğru zamanlanırsa . Serviste hız sabitleme taktırma fiyatına bunlara sahip olunabilir.