- İsim
- Mehmet MAKAS
Hocam sis farlarını led mi yaptınız maliyeti ve nasll yapıldıgı hakkında bilgi verirmisiniz birde şu öndeki kırmızı şerit olayını? *ızgarada
Değerli Hocam,Kapi esiklerini karbon film ile gelistirdim.
Herkesin sanirim belalisi olan koltuk kenarlarinada seffaf film ile cozum buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 2682
Ekli dosyayı görüntüle 2683
arkadaşlar geç cevap için kusura bakmayın özel sebeplerden siteyi takip edemedim.Egemen hocam aynısının ledi var aslında. bu arada özelden mesaj da attım ya mesaj kutunuz dolu yada görmediniz halen. en kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum.
belirttiğim gibi hocam led değiller.
Hocam şu bagaj filelerini nereden buldun ya valla süper miş?On 22.02.2016 at 09:40, egemen yazdı:
merhaba arkadaşlar bende bunları yaptım
çift taraflı led bagaj aydınlatması
eyvallah hocam bagajdakileri skoda rapid fileleri, koltuk arasıdakini de skodadoptan almıştım, malum bagajdan dolayı fileler çok önemli olduHocam şu bagaj filelerini nereden buldun ya valla süper miş?
Tebrikler ediyorum.... Geçekten çok güzel olmuş, Keşke Herkes yaptıklarını burda paylaşsarlarKıvrımlı yüzeyi çok olduğu için kaplamanın kaliteli olması ve saç kurutma makinesi kullanılması gerekiyor ki yuvarlak ve kavisli yüzeyler sıkıntısız yapışsın ve sonra kalkmasın.
Kavisli yüzeyler ince çalışma gerektirsede sonuç önceki anahtardan çok daha güzel oluyor. Her daim anahtar yanımızda olduğu için estetik olması gerektiğini düşündüm. Tabi elimizden düştüğü de çok oluyor, böylece orası burası çizilmiyor eskimiyor, kaplama yüzeyinin yumuşak ve elden kaymayan hoş bir his vermesi de ektrası
Ekli dosyayı görüntüle 561
Ekli dosyayı görüntüle 562
Ekli dosyayı görüntüle 563
Ekli dosyayı görüntüle 564
hocam oto döşemecilerde metresi 20-30 tl olan üründen alıp yaptım. uygulaması çok zor değil göz kararı kesip kabarcık olmayacak şekilde uyguladım.@egemenmerhaba şaft döşeme, zenim döşemesi nasıl yaptınız malzemesi nedir....
Emrah Maşallah her geçen gün daha da güzelleşiyor tornado KırmızıMerhaba arkadaşlar;
Aracımı aldıktan sonra yapmış olduğum uygulamalar;
Ön cam dahil film (1 numara) servisten aldığım orjinal paspas ve krom egzos ucu,golf yazılı krom kapı eşikleri,piano black ayna kaplama,siyah far kaşları ve eski aracımdan kalma bir kaç ufak tefek uygulama daha.
Ekli dosyayı görüntüle 2707
Ekli dosyayı görüntüle 2708
Ekli dosyayı görüntüle 2709
Ekli dosyayı görüntüle 2710
Ekli dosyayı görüntüle 2711
Ekli dosyayı görüntüle 2713
Ekli dosyayı görüntüle 2714