Söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum ben Altı ay astra J Sport modelini kullandım kelimenin tek anlamıyla berbat ötesiydi. Zira aşırı derecede ağır olması fazla yakması her tarafından ses gelmesi kalitesiz plastikleri vs... Golf ile kıyaslanamaz bile....226.000 km de sattığım astra j nin hiçbiryerinden ses gelmezken golf 7 nin heryerinden ses gelmesi, astra j sport aracımın standart yay ve 17 jantlari ile her türlü viraj atraksiyonuna girerken golfte viraja girmeden 1 km önce yavaşlamak gerekmesi, daha önceki araçlarımla fren problemi yokken bu aracın frenlerinden korktuğumdan diken üstünde araç kullanmaktan, opel de yetkili servis ve sanayi arasında bakımda 100 lira oynarken volkswagende iki kat oynaması, ve model modele a3 ile neredeyse aynı fiyata olması beni standart araç fiyatına premium kullanmak varken neden golfe biniyorsun git a3 v40 bmw 3 ve mercedes c serisine bin dediği için, ayrıca tutulup sevildiği filan da yok, makul fiyata satmaya çalıştığım halde satamıyorum, emin olun bir megane yada astra olsaydi şimdiye çoktan satılmıştı, doğuş bu arabaları premium havasıyla satıyor diye insanlar bindiği vasat üstü olan bu aracı premium sanıyor işin en komik tarafı da bu.
astra J yi golften üstün tutmak komik olmaktan başka bir şey değil. Astranın golften tek üstünlüğü yol tutuşunun biraz daha iyi olması onun dışında golfden üstün hiçbir yönü yok.
Siz aracınızın ederinden fazla bir fiyata satılmasını istiyorsanız bu sebeple arayan soran olmuyor olabilir aracı değerinde satarsınız makul bir sürede satılır
Moderatör tarafında düzenlendi: