Arka sensör orjinal mi hocam?benim aracta arka sensörlü sesli ikaz mevcut.
ön sensör taktırmayı istiyorum, sesli veya ekranda yaklaşım gösterse olabilir hangi ürün almalıyım aliexpress den
Daha önce benim gibi sadece ön sensör almış ise bilgi paylaşabilirse sevinirim.
Comfortline orjinalde arka sensör olunca ekranda mesafe gözüküyor muydu onu tam bilmiyorum hocam, onu bilen arkadaşlar söyleyecektir. Ama eğer arka orjinal ise ön tarafa sensör bulunur her yerden set olarak. Önce sensörünüzün orjinal olup olmadığını belirlemekte fayda var. Sensörler orjinaldeki tampona gömülü mü yoksa çıkıntılı mı?@AhmetCakmak evet sıfırdan öyle çıktı denildi sesli bipli ekranda yakınlaşma mevcut değil.
Benim confortline orjinal mevcut ön arka sensörComfortline orjinalde arka sensör olunca ekranda mesafe gözüküyor muydu onu tam bilmiyorum hocam, onu bilen arkadaşlar söyleyecektir. Ama eğer arka orjinal ise ön tarafa sensör bulunur her yerden set olarak. Önce sensörünüzün orjinal olup olmadığını belirlemekte fayda var. Sensörler orjinaldeki tampona gömülü mü yoksa çıkıntılı mı?
Ben teknik konularda çok tecrübeli değilim ama ön arka sensörde ekranda gösteriyor abi. Sadece arka olduğunda ekranda gösteriyor muydu ondan emin olamadım.Benim confortline orjinal mevcut ön arka sensör
Arkayi ve önüde ekranda mesafeyi gösteriyor
Himm pardon ben yanlis anlamisimBen teknik konularda çok tecrübeli değilim ama ön arka sensörde ekranda gösteriyor abi. Sadece arka olduğunda ekranda gösteriyor muydu ondan emin olamadım.
Senin arabaya koltuk ısıtma, pla, acc felan yapalım Bülent abi Benim çok bilgim yok ama öğrene öğrene giderizHimm pardon ben yanlis anlamisim
resim ekledim hocam resimden anlaşılır umarım.Comfortline orjinalde arka sensör olunca ekranda mesafe gözüküyor muydu onu tam bilmiyorum hocam, onu bilen arkadaşlar söyleyecektir. Ama eğer arka orjinal ise ön tarafa sensör bulunur her yerden set olarak. Önce sensörünüzün orjinal olup olmadığını belirlemekte fayda var. Sensörler orjinaldeki tampona gömülü mü yoksa çıkıntılı mı?
Bu orijnal sensör değil hocam. O yüzden ekrana yansıması da mümkün değil malesef.resim ekledim hocam resimden anlaşılır umarım.
Benim geçen hafta bir led ampül geldi ama çoğu gelmiyormuş malesef. Listeyi de erteleriz muhtemelen.Aliexpresten ürünler gelmiyor maalesef. Satıcılarla iletişime geçtiğimde korona virüs nedeni ile kargoların durduğunu siparişleri iptal edebileceğimizi söylüyorlar. Son zamanlarda kargosu gelen var mı.
O Büyük ihtimalle yan sanayidir LEON larda sadece arkaları fabrikasyon orjinal takarlar ön eklemezler golf tam tersi fabrikasyon ÖN VE ARKA olarak gelir@AhmetCakmak evet sıfırdan öyle çıktı denildi sesli bipli ekranda yakınlaşma mevcut değil.