Çizilmelere darbelere karşı bir nebzede olsa koruyabilir,ama daha çok su kaydırıcı özelliği var. Yan aynalarınızda cam ısıtma varsa bu çok gereksiz bir uygulama olur. Ben aldığımda yan camlar için almıştım ve gayette başarılıydı.Yan aynalar için şöyle bir aksesuar aldım, bugün geldi --> https://www.aliexpress.com/item/4000071255179.html
Su kaydırma özelliği varmış sözde ama ben gerçekte küçük darbeler sonucu camlarda çizilme/çatlama vs. olmasın diye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 28750
Hocam hala kullanıyorum, hemen aliexpresste ürünün bana geldiği tarihe baktım, 23 ekim 2019'da gelmiş,ben ürünü uygulamışım ve fotoğraf atmışım ürünün sayfasına.@Recep Gül
Merhaba Recep bey bu zımbırtılardan bende aldım 2 ayı geçmiştir geleli ama yarın öbür gün başımıza iş açar mı ? çıkarmak istersek dert olur mu yada yazın güneşte sararıp bozulur mu, camı açma kapatmada ses yapıyor mu ? diyerek takamadım açıkçası. Başıma bela almayayım dedim
Ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz ? resme bakılırsa işe yarıyorlar kesinlikle, taksam mı diye düşündürdü beni. Tavsiye eder misiniz ?
Hangi üründen bahsediyorsunuz hocam? Konudaki neredeyse tüm linkler forum içerisinde daha önce direkt aynı satıcıdan alınmış ürünlerdir.@AhmetCakmak Hocam AliExpress linkinde satıcı için iki yorum var ve ikisi de pek iç açıcı değil. Siz de aynı yerden mi aldınız?