- İsim
- Mehmet MAKAS
Herhangi bir işlem yapmadım Orhan hocam. Müsait bir zamanda servise gidip rutuş yaptıracağım.Orhan Hoca dedi:
Başımızın üstünde yeriniz var hocam İlk nazırlığı çekici ile yaptık hocamOrhan Hoca dedi:Allah nazardan saklasın. çıkıp üstüne oturasım geldi.
AVM lerdeki bu yerleri bulmak lazim yoksa diger turlu Allah Allah yani.
Saolun hocam valla ne kadar dua filan var hepsini koydum arabaya zaten. Ben çekilmesinde degilim. Parası neyse veriyim hataliyim burnunda farkındayım. Fakat çekicilerin umrunda degil sadece çekiyor vurdum mu bir sey oldu mu umrunda degil. Ben onun icin cok korktum. Otoparkta arabanın etrafında dört döndüm zaten bir sey olmus diye. Allahtan alan herhalde dikkat etmiş artık. Mekanik anlamda bir sey olur diye korktum ilk defa basıma geliyor diye Allahtan forumumuz var Murat hocam rahatlattı beni sagolsun.maniax dedi:@mcanerol
hocam geçmiş olsun ya valla benimkini de çekseler başımdan aşağı sular dökülürdü. ama gerçekten kırmızınız çok güzel görünüyo. her gün binmeden okuyun arabayı valla benden söylemesi
Geçmiş olsun Süleyman hocam, sabır ve dikkate devam edeceğiz. :'(Süleyman_01 dedi:@Negatiwe serdar hocam geçmiş olsun. Aynı ezikten benim arabamda da var. Avm otoparklarında en kuytu köşeyi arar oldum 2 araba arasına kesinlikle park etmiyorum. Duvar tarafına sıfırlıyorum neredeyse. Yine de kurtulamıyoruz kapı açmayı beceremeyenlerden...
Şöyle azimli birine denk gelinirse yapılacak bir şey yok sanırım.Hk80 dedi:Allah böyle park yeri bulmayı nasip etsin her daim.
vw yeni park teknolojisini deniyor 8Dsilvershadow dedi:Şöyle azimli birine denk gelinirse yapılacak bir şey yok sanırım.Allah böyle park yeri bulmayı nasip etsin her daim.
https://youtu.be/ytLDcX3fIVM