En Güzel Golf Fotoğrafları

Bu kısımların yağmur yağdığında böyle ıslanması normal midir?

Ekli dosyayı görüntüle 34560
Passat veya Audi serisine bakarsanız dış keçeli fitil kısım arabanın içine doğru daha kavislidir. Bizim araçlarda o kadar yok bence ondan olabilir bende de öyle oluyor. Haaa diğer arabalarda da rastladım ama bizimki kadar çok değil 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Kingslayer Benim de son birkaç gündür dikkatimi çekti. Tüm golflerde böyle mi bilmiyorum ama böyle olmaması gerekmez mi normalde? Araca bir zararı olur mu acaba ?

Bu kısımların yağmur yağdığında böyle ıslanması normal midir?

Ekli dosyayı görüntüle 34560
Bende de aynı problem var,eğer bu bir problemse ama ben o kadar takmadım. Bu bir keçe ve su değdiğinde bu şekilde oluyor yapacak bişey yok gibi belki şu dışardan cama takılan yağmurda camı açınca su girmesini önleyen aparatlardan takarak sorun çözülebilir.

@Kingslayer Benim de son birkaç gündür dikkatimi çekti. Tüm golflerde böyle mi bilmiyorum ama böyle olmaması gerekmez mi normalde? Araca bir zararı olur mu acaba ?
@HsyN3455 Bir zarar yaratacağını sanmıyorum sonuçta kapı fitilleri olduğu müddetçe içeriye su sızmaz üstelik çok yağışta bile anca bu kadar oluyor. Bende dert değil dediğim gibi bana göre tasarım hatası A3-passat-astra gibi çoğu araçta o kısım içe kavisli bizimkinde bu şekilde 

Yurt dışından ikiz kardeş

TlGk3U.jpg

Bende de aynı problem var,eğer bu bir problemse ama ben o kadar takmadım. Bu bir keçe ve su değdiğinde bu şekilde oluyor yapacak bişey yok gibi belki şu dışardan cama takılan yağmurda camı açınca su girmesini önleyen aparatlardan takarak sorun çözülebilir.
Aynı durum bende de var, sadece bu denli ıslak ve sizdeki gibi damlacık şeklinde akacak şekilde değil.

Aracı sıfır aldığım gün baya yağmur yağıyordu. Eve geldim arka kapıyı açınca "buradaki fitil neden ıslak acaba?" diye sorgulamıştım. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt