AhmetCakmak
Yönetici
Golf değil ama Rs3 paylaşmak istedim. Makine kendine baktırıyor, yoldan geçen hiç alakasız insanlar bile bakıyor.
@metinkar Metin abi tanır sahibini. Ben de geçenlerde tanışmıştım. Belki Ramazan’dan sonra foruma özel bir gazlama videosu çekeriz.
Ekli dosyayı görüntüle 45669
Golf değil ama Rs3 paylaşmak istedim. Makine kendine baktırıyor, yoldan geçen hiç alakasız insanlar bile bakıyor.
@metinkar Metin abi tanır sahibini. Ben de geçenlerde tanışmıştım. Belki Ramazan’dan sonra foruma özel bir gazlama videosu çekeriz.
Ekli dosyayı görüntüle 45669
Araçta hangi yay var coil mi var bilmiyorum. Ancak daha önce paylaştığım bir araç merakınızı giderebilir;@Negatiwe Bu ölçüde düşüş yapan yay hangisidir acaba. genelde ya az düşüyor ya da çok.
Araçta hangi yay var coil mi var bilmiyorum. Ancak daha önce paylaştığım bir araç merakınızı giderebilir;
5mm H&R yay öncesi ve sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 45141
Ekli dosyayı görüntüle 45142
35 mm spor yaylı arabayı rahat kullanabilir miyim, alçak olmaz mı diye düşünüyordum. Yay taktım, araba gözüme yüksek gelmeye başladı.@Negatiwe İlgi için çok teşekkür ediyorum ama bu kadar çok inmesi benim için peh hoş durmuyor. ama o gti yok mu gti. 10 numara duruyor.
Rica ederim. Aile işi kararında yay eibach pro kit@Negatiwe İlgi için çok teşekkür ediyorum ama bu kadar çok inmesi benim için peh hoş durmuyor. ama o gti yok mu gti. 10 numara duruyor.
Sanırım bu duygu tüm 35 takanlarda var35 mm spor yaylı arabayı rahat kullanabilir miyim, alçak olmaz mı diye düşünüyordum. Yay taktım, araba gözüme yüksek gelmeye başladı.
Öyle mi? Yalnız değilim yaniSanırım bu duygu tüm 35 takanlarda var