En Güzel Golf Fotoğrafları

İyiki 8,5 da style manuel getirmediler
Ben şimdi kıvranıyodum karın agrısı/kaşıntı dan

1.5 karadüzen tsi (e-tsi istemiyorum) / 116 lık manuel style anemon mavi yada istiridye gri bi mk 8,5 tam benlik araç .
Hocam çoğu şeyi kendin impressiona ekleyebilirsin ilerde ön camda kamera var çünkü. Ambiyans yapabilirsin ambiyans boşlukları var. Jantı değiştirebilirsin. Koltuk direksiyon ısıtma zor ama onu da yapabilirsin pahalıya patlasa da. Bu saydıklarım ile nerdeyse style pakete yakın oluyor ama sorun yazılımda önce yazılımı kirmalari gerek

Hocam çoğu şeyi kendin impressiona ekleyebilirsin ilerde ön camda kamera var çünkü. Ambiyans yapabilirsin ambiyans boşlukları var. Jantı değiştirebilirsin. Koltuk direksiyon ısıtma zor ama onu da yapabilirsin pahalıya patlasa da. Bu saydıklarım ile nerdeyse style pakete yakın oluyor ama sorun yazılımda önce yazılımı kirmalari gerek
Restorasyon/ retrofit/tadilat / dönüsüm/estetik cerrahi gibi isler benim hic girmeyecegim isler ?

Fabrikada sıkılan vida/civata/somunların
Orjinal optimal Ayarlarını oynamak istemeyen biriyimdir.

Restorasyon/ retrofit/tadilat / dönüsüm/estetik cerrahi gibi isler benim hic girmeyecegim isler ?

Fabrikada sıkılan vida/civata/somunların
Orjinal optimal Ayarlarını oynamak istemeyen biriyimdir.
Siz bilirsiniz aynı şekilde ben de sadece fikir olsun diye dedim, ama o değil de manuel 150 beygirlik gelseydi keşke

Siz bilirsiniz aynı şekilde ben de sadece fikir olsun diye dedim, ama o değil de manuel 150 beygirlik gelseydi keşke
e-tsi teknolojisi tamamen otomatik vitesle senkronize bir sistem zaten

Araç manuel olunca mecburen motorda karadüzen Tsi olmak zorunda

150 likler zaten dsg e-tsi
150 lik manuel olsa zaten direk karadüzen tsi olmak zorunda ..ama zaten böyle bi motor vw nin envanterinde hiç olmadı

Leonda manuel 130 luk TSİ lar vardı bi ara ....onlara devam ediyolar mı bilmiyorum

Bu leonlar 130 luk manuel karadüzen tsi .

https://shbd.io/s/JJuOWtO2

e-tsi teknolojisi tamamen otomatik vitesle senkronize bir sistem zaten

Araç manuel olunca mecburen motorda karadüzen Tsi olmak zorunda

150 likler zaten dsg e-tsi
150 lik manuel olsa zaten direk karadüzen tsi olmak zorunda ..ama zaten böyle bi motor vw nin envanterinde hiç olmadı

Leonda manuel 130 luk TSİ lar vardı bi ara ....onlara devam ediyolar mı bilmiyorum

Bu leonlar 130 luk manuel karadüzen tsi .

https://shbd.io/s/JJuOWtO2
Anladım bilgi için teşekkürler her gün yeni şeyler öğreniyoruz

Geri
Üst Alt