40 TL olmuş Ankara'da çoğu yerde. 30 TL uygun göründü şu an Adana'da çoğu yer 20 TL idi.Tazyikli su ne kadar pahalıymış
Premium havası var ya, R line Golf farklı mevzu..
Hocam herkes aynı şeyi söylüyor valla ama gerçekten karşıdakinin özellikle yağmurda aşırı derece gözünü alıyor. Muayeneden nasıl geçiyor onu da anlamış değilim.Ledler kaliteli ve ayarı yapılmış göz almıyor hocam
Premium havası var ya, R line Golf farklı mevzu..
Medyadan olmuyor ama kodlanarak yapılır.@BestOnur
Logo + çubuk tam uyumlu bi +++ donanım oldu bence
Yanlız bu sistemin ışık parlaklık ayarı yapılabiliyor mu acaba medyadan
En parlakta degil de biraz soft/pastel/light şiddette yanması iyi olurdu
Hocam çoğu şeyi kendin impressiona ekleyebilirsin ilerde ön camda kamera var çünkü. Ambiyans yapabilirsin ambiyans boşlukları var. Jantı değiştirebilirsin. Koltuk direksiyon ısıtma zor ama onu da yapabilirsin pahalıya patlasa da. Bu saydıklarım ile nerdeyse style pakete yakın oluyor ama sorun yazılımda önce yazılımı kirmalari gerekİyiki 8,5 da style manuel getirmediler
Ben şimdi kıvranıyodum karın agrısı/kaşıntı dan
1.5 karadüzen tsi (e-tsi istemiyorum) / 116 lık manuel style anemon mavi yada istiridye gri bi mk 8,5 tam benlik araç .
Restorasyon/ retrofit/tadilat / dönüsüm/estetik cerrahi gibi isler benim hic girmeyecegim isler ?Hocam çoğu şeyi kendin impressiona ekleyebilirsin ilerde ön camda kamera var çünkü. Ambiyans yapabilirsin ambiyans boşlukları var. Jantı değiştirebilirsin. Koltuk direksiyon ısıtma zor ama onu da yapabilirsin pahalıya patlasa da. Bu saydıklarım ile nerdeyse style pakete yakın oluyor ama sorun yazılımda önce yazılımı kirmalari gerek
Siz bilirsiniz aynı şekilde ben de sadece fikir olsun diye dedim, ama o değil de manuel 150 beygirlik gelseydi keşkeRestorasyon/ retrofit/tadilat / dönüsüm/estetik cerrahi gibi isler benim hic girmeyecegim isler ?
Fabrikada sıkılan vida/civata/somunların
Orjinal optimal Ayarlarını oynamak istemeyen biriyimdir.
e-tsi teknolojisi tamamen otomatik vitesle senkronize bir sistem zatenSiz bilirsiniz aynı şekilde ben de sadece fikir olsun diye dedim, ama o değil de manuel 150 beygirlik gelseydi keşke
Anladım bilgi için teşekkürler her gün yeni şeyler öğreniyoruze-tsi teknolojisi tamamen otomatik vitesle senkronize bir sistem zaten
Araç manuel olunca mecburen motorda karadüzen Tsi olmak zorunda
150 likler zaten dsg e-tsi
150 lik manuel olsa zaten direk karadüzen tsi olmak zorunda ..ama zaten böyle bi motor vw nin envanterinde hiç olmadı
Leonda manuel 130 luk TSİ lar vardı bi ara ....onlara devam ediyolar mı bilmiyorum
Bu leonlar 130 luk manuel karadüzen tsi .
https://shbd.io/s/JJuOWtO2
Yurtdışında 150 beygir manuel golfler var hocam. Hatta bildiğim kadarıyla 8.5 golfte de bu seçenek var. Keşke bizde de olsa.ama zaten böyle bi motor vw nin envanterinde hiç olmadı