Harbiden nasıl toz ya yüreğim cızzz etti
Harbiden nasıl toz ya yüreğim cızzz etti
alınırım ama...235/35/19
ET47 J8.5
Spacer Yok
225'te sürtenlere inat
Maksat şaka hocam .alınırım ama...
Çamurluk - lastik ok gibi durduğundan 5 parmak hocam5 parmak araya giriyorken sürtmez hocam zaten
Maşallah
Hani derler ya önemli olan iç güzellik.İçimiz dışımız birdir. Ekli dosyayı görüntüle 76770
En sevdiğim görüntü maşşallahHani derler ya önemli olan iç güzellik.İçimiz dışımız birdir. Ekli dosyayı görüntüle 76770
Maşallahı var hocam ama gerçekten 2cm daha alçak olsa tadından yenmez.Çamurluk - lastik ok gibi durduğundan 5 parmak hocam
Maşallah
Çok teşekkür ederim hocam , evet az daha insin istiyorum, Eibach Coilover için üçbeş atıyorum kenara.Maşallahı var hocam ama gerçekten 2cm daha alçak olsa tadından yenmez.
Bu arada jantlarınız çok hoşuma gidiyor golfe takacaktım ancak satıcam diye takmadım şimdi aynı konuyu güncel aracım içinde düşünüyorum. Ya sparco assetto gara ya da oz formula hlt düşünüyorum. 18" hlt güzel duracağını bilsem tereddütte kalmam artık 18" e geçmek istiyorum 19"+ince yanak kombinasyonundan yoruldum
Çok iyi, herhangi ekstra bir işlem yaptınız mı Jant değişirken ?
Teşekkür ederim, ekstra bir işlem yapılmadı eskisi çıktı yerine takıldı.Çok iyi, herhangi ekstra bir işlem yaptınız mı Jant değişirken ?