En Güzel Golf Fotoğrafları

@HONEY
Çizdiler mi aracı ne oldu.? :oops:
img_2774-jpeg.77389

Harbiden nasıl toz ya yüreğim cızzz etti:)

Çamurluk - lastik ok gibi durduğundan 5 parmak hocam :)

Maşallah :)
Maşallahı var hocam ama gerçekten 2cm daha alçak olsa tadından yenmez.

Bu arada jantlarınız çok hoşuma gidiyor golfe takacaktım ancak satıcam diye takmadım şimdi aynı konuyu güncel aracım içinde düşünüyorum. Ya sparco assetto gara ya da oz formula hlt düşünüyorum. 18" hlt güzel duracağını bilsem tereddütte kalmam artık 18" e geçmek istiyorum 19"+ince yanak kombinasyonundan yoruldum :D

Maşallahı var hocam ama gerçekten 2cm daha alçak olsa tadından yenmez.

Bu arada jantlarınız çok hoşuma gidiyor golfe takacaktım ancak satıcam diye takmadım şimdi aynı konuyu güncel aracım içinde düşünüyorum. Ya sparco assetto gara ya da oz formula hlt düşünüyorum. 18" hlt güzel duracağını bilsem tereddütte kalmam artık 18" e geçmek istiyorum 19"+ince yanak kombinasyonundan yoruldum :D
Çok teşekkür ederim hocam :), evet az daha insin istiyorum, Eibach Coilover için üçbeş atıyorum kenara.

OZ Formula HLT alırken çok düşündüğüm ama hiç pişman olmadığım bir jant oldu, tek eksisi Grigio Corsa rengi balata tozu görür görmez 3-5 ton koyulaşıyor, yeşilimsi bir gri oluyor, benimkiler tamir oldu üstüne bir ton açığına boyandı daha hoş duruyor, siyahı ve bronzu da var sanırsam. Ancak inanılmaz hafif takımını iki elle kaldırırsınız, göbeği korumalı ve çok şık duruyor yanında normal küçük göbek de geliyor karbon işlemeli, ebadı offseti çok iyi. Eğer 18'' düşünüyorsanız Ultraleggera HLT Race Silver var o da çok çok şık bir jant orijinal jantlarımı olur da satarsam bir de ondan almayı planlıyorum. 19'' evet bazen yoruyor ancak duruşuna gidişine katlanıyorum valla :).

IMG-20240922-WA0020.jpg

Geri
Üst Alt