ravendi
Üye
- İsim
- Batuhan
Kesin olarak netleşen bu bilgiyi sizlere paylaşıyorum önceden iyi niyet garantisi altında 7 yıl boyunca DSG Şanzıman sorunları servis tarafından aracın bakımları tam olduğu sürece karşılanıyordu yeni alınan bir karar doğrultusunda DSG Şanzıman garantisi de artık aracın kendi garantisi ile birlikte 2 yıl sonra bitecek 3 yasındaki araçlara %70 parça desteği sağlanacak 3 yaşın üstündeki araçlara parça ve işçilik desteği sağlanmayacak yani 3 yılını doldurmuş bir VAG grubu otomatik vites aracın işlemi bundan sonra serviste tamamen ücretli olarak yapılacak servise giden kişilere bu bilgiler veriliyor
Diye birşey okumuştum başka bir grupta şimdi tekrardan o yazıya güncelleme geldi ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Forumda böyle bir yazı görmediğimden doğruluk payı var mıdır yok mudur bilen varsa herkes bilgilenmiş olur
Diye birşey okumuştum başka bir grupta şimdi tekrardan o yazıya güncelleme geldi ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Forumda böyle bir yazı görmediğimden doğruluk payı var mıdır yok mudur bilen varsa herkes bilgilenmiş olur